Skocz do zawartości

[Wykonam] Darmowy pierwszy tekst wysokiej jakości. Teksty na bloga, stronę, artykuły

Zychoo

Rekomendowane odpowiedzi

Artykuł na dowolny temat za DARMO

Jeśli potrzebujesz dobrego tekstu na stronę, chcesz przyciągnąć ruch albo zbudować wartościowe zaplecze, a nie masz zacięcia i chęci do pisania, rozpocznij ze mną współpracę.

Nic nie ryzykujesz, bo pierwszy artykuł na zaproponowany przez Ciebie temat, jest zupełnie za DARMO.

Napiszę dla Ciebie tekst o długości ok. 2000 znaków ze spacjami, który bez żadnych opłat, będziesz mógł/mogła zamieścić od razu na swojej stronie internetowej lub go przedrukować.

Proponuję Ci miłą współpracę, w której ja będę tworzyła teksty i zamieszczała na Twojej stronie, a Ty będziesz jedynie robił/a przelew. J

Przygotuję dla Ciebie artykuły dopracowane merytorycznie (umieszczę w nich nawet linki do badań naukowych), poprowadzę blog tematyczny i stworzę stronę zapleczową (z wykorzystaniem szablonu WP) z wartościowymi tekstami „dla ludzi”.

Nie będę się rozpisywać, że moje teksty są najlepsze, wolne od błędów i takie tam. Robię wszystko, żeby każdy artykuł był profesjonalnie przygotowany, ale jestem tylko człowiekiem i czasem coś może mi nie wyjść (błędy ortograficzne i stylistycznie jednak skrzętnie usuwam).

Może nie spodobać Ci się mój styl, podejście do tematu albo słownictwo, którego używam. Dlatego daję Ci możliwość przetestowania moich umiejętności i sprawdzenia, czy moje teksty są tym, czego potrzebujesz.

Kiedy już dostaniesz ode mnie darmowy artykuł, wybierz jedną z moich ofert:

Pakiet Blogowy – prowadzenie bloga przez miesiąc, w tym przygotowanie 10 wpisów od 3,5 do 4,5 tysięcy znaków ze spacjami + dodanie zdjęć, umieszczenie wpisów na blogu, zaproponowanie tematów – 250 zł netto

Pakiet Strona zapleczowa – 10 artykułów po ok. 2 tysiące znaków ze spacjami, gotowy szablon WP i umieszczenie artykułów na stronie – 220 zł netto

Pakiet Artykuły na stronę – 5 artykułów wysokiej jakości wymagających specjalistycznej wiedzy od 4,5 - 6 tysięcy zzs – 250 zł netto

Pojedynczy artykuł – od 2 - 3,5 tysięcy znaków ze spacjami – 15 zł netto

Pakiet Napisanie książki – do indywidualnego ustalenia

Copywriting – tworzenie oferty sprzedażowej – cena zależna od wyników, czyli konwersji (jeśli oferta nie będzie sprzedawać, nie płacisz nic).

Zajrzyj też do mojego portfolio i sprawdź, czy mój styl pisania to właśnie to, czego szukasz:

· www.martazych.pl –blog o rozwoju osobistym i finansowym

· www.obiadujemy.pl/blog - blog kulinarny/o zdrowym odżywianiu

Proszę o kontakt na email:

majkmarta@gmail.com

Dane firmy:

Perpetuum Sp. z o.o.
ul.Energetyczna 9/117
05-500 Piaseczno
NIP: 1231289260

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności