SzlafRock Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 weź się zdecyduj po której stronie barykady stoisz. Ja jestem określony, to Ty nie potrafisz załapać o co chodzi. Nie zamierzam już więcej tłumaczyć. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 @up wiesz.. jak wypowiadasz się a'la Senator to raczej nikt nie załapie Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 jak wypowiadasz się a'la Senator to raczej nikt nie załapie skąd wiesz ?? .................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.