Skocz do zawartości

Pomoc o wybrnięcie z problemu

soren1234

Rekomendowane odpowiedzi

Wyślij mi na priv dostęp do gwt sam spojrzę.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Wygląda na to, że nie masz nic do stracenia ani ukrycia.

Podaj publicznie adres i frazy na jakie strona miała być pozycjonowana.

Prawdopodobnie kilka bezinteresownie uczynnych osób z tego forum, dla sportu sprawdzi czy w ogóle strona była pozycjonowana i jak.

Odrębną sprawą jest umowa i ustalenia z niej wynikające.

Być może trzeba płakać i płacić bo się podpisało i nie przeczytało lub podpisało coś co się przeczytało i nie zrozumiało.

Niestety w tej branży jak w każdej innej są firmy, których model biznesowy polega nie na wykonaniu usługi, a takiej konstrukcji umowy, aby znaleźć jelenia, skroić go i być przy tym bezkarnym i nic nie robić.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 2 tygodnie później...

@up

Dokładnie ! Mi ostatnio udało się odzyskać pieniądze zapłacone z góry za pozycjonowanie mojej strony ale sam monitorowałem pozycje i dzięki temu forum miałem pewien zakres wiedzy.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

W narzędziach Google dla weebmasterów znajdziesz też wykres ruchu dla wyszukiwanych w Google fraz. Wybierz najdłuższy możliwy zakres czasu i pokaż nam screena. Jeśli strony nie było w indeksie, powinno to być widać. Przydałby się też screen z Google Analytics pokazujący ruch bezpłatny z Google.

PS Masz jakieś screeny udowadniające, że strony przez jakiś czas nie było w indeksie?

• 7 miesięcy temu...

Witam. Mam problem z firmą ProgresInteractive. Bardzo proszę forumowiczów o informację, czy tytuł strony internetowej może zostać zmieniony bez wprowadzania zmian w kodzie strony? Czy bez pliku robots.txt jest możliwe jakiekolwiek wypozycjonowanie strony internetowej umieszczonej na subdomenie?

czy tytuł strony internetowej może zostać zmieniony bez wprowadzania zmian w kodzie strony?

Może np. przez panel administrator dostępny w każdym CMS-ie wtedy bądź co bądź zmiany w kodzie nie ma ;) bo zaczytuje zmienną.

Czy bez pliku robots.txt jest możliwe jakiekolwiek wypozycjonowanie strony internetowej umieszczonej na subdomenie?

Oczywiście. Przy większości stron robots.txt tak na prawdę jest zbyteczny (bo nie ma potrzeby blokowania żadnych rzeczy). A to, że w audytach wyciągajacych $$ od klientów jest dodany podpunkt z robots.txt to inna sprawa ;)

czy tytuł strony internetowej

Rozumiem, że tytuł to <title>. Jeśli to CMS to w 99% przypadkach nie potrzebne ingerować w kod, title zmienia się w panelu administracyjnym CMS.

Czy bez pliku robots.txt jest możliwe jakiekolwiek wypozycjonowanie strony

Jeśli tego pliku nie ma w ogóle tak można, jeśli plik istnieje i w nim na przykład jest zablokowanie indeksowania przez robot Google to wtedy nie, nie da się pozycjonować taka stronę. To znaczy można ale pozycjonować trzeba inna stronę www i z niej kierować ruch, ale takie kombinacje bez sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności