Skocz do zawartości

Zakładka na Facebooku i wyświetlacznie różnych treści dla różnych użytkowników

chorazy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jaki jest mój cel: Umieszczenie na FanPage'u facebookowym nowej zakładki, w której wyświetlana będzie różna treść dla użytkowników lubiących tenże fanapage i dla nielubiących.

Wiem już jak tworzyć własne zakładki na facebooku, potrafię też wyświetlić użytkownikom niestandardową treść. Problem jednak polega na tym, że nie potrafię wyświetlić różnej treści dla fanów i zwykłych odwiedzających fanpage.

Próbowałem póki co dwóch rozwiązań:
1. Specjalnej aplikacji https://apps.facebook.com/static_html_plus/ Ona jednak wyświetla mi zawsze taką samą treść. Nieważne, czy osoba lubi mój fanpage czy nie, aplikacja zawsze wyświetla mu treści dla fanów i zwykłych użytkowników nałożone na siebie.
2. Próbowałem sam napisać aplikację zgodnie z instrukcjami w tym artykule https://www.daddydesign.com/wordpress/how-to-use-a-fan-gate-on-your-iframe-tab-to-hide-content-until-someone-likes-your-facebook-fan-page/ Oczywiście postępowałam zgodnie z każdym krokiem i na pewno mam dobrze ustawione App ID i inne zmienne. Niestety, z jakichś powodów napisany skrypt nie pobiera wartości $signed_request = $facebook->getSignedRequest(); (pomimo zainstalowania Facebook SDK for PHP) efektem czego jest za każdym razem wyświetlanie treści tylko dla "niefanów".

Z góry dzięki za wszelkie wskazówki i porady :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności