Skocz do zawartości

pie.....ny spamer

infobank

Rekomendowane odpowiedzi

wejdź przez php admina - wysortuj informacje na - i wywal wszystko za jednym zamachem

Dzięki ale raczej nie skorzystam, ostatnio grzebałem w bazie i wygrzebałem rozsypkę strony !!!

Albo uaktualnij swój katalog do ostanich wersji Qlweba. Następnie wchodzisz do panela Adm, wybierasz "Strony oczekujące na dodanie" i na samym dole strony jest błogosławiony guzik "zaznacz wszystkie" - a zaraz obok "banuj".

Nooo właśnie tego mi trzeba było, masowo usunełem i zbanowałem. :)

Dzięki

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i stworzyłem listę... Narazie jest uboga i nieźle daje po oczach. Macie pomysł na jaki kolor zmienić, aby wyglądało ładnie?

W przyszłości może zrobię jakieś generatory... Dodatkowo opisy jak się strzec przed tymi śmieciami, może programy do ściągnięcia etc.

Case study jak pozyskać więcej leadów

Kolory za"landrynkowe" malo czytelne ... daj poprostu czarne i bedzie spox. Te slowa do filtra ja bym sobie darowal bo jakos takos mam mieszane uczucia jak to czytam. Sam mam bardzo podobne w filtzre ale tutaj nie pasuje mi ta lista.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Panowie pora zacząć się zastanawiać nad wprowadzeniu moderacji w katalogach, a skoro moderacja to sporo katalogów bedzie płatnych.

Moim zdaniem to powolny koniec polskich darmowych katalogów.

Doprowadzają do tego spamerzy.

Jak by każdy poświęcił kilkadziesiąt min na zabezpieczenie swojego katalogu to spam o ile by dalej był to w minimalnych ilościach - tylko, że większośc katalogów to poprostu wrzucony na serwer qlweb z dodanymi podkategoriami.

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

Ciekawym rozwiązaniem byłoby też utworzenie centralnej listy

stron które zostały odrzucone przez nas w procesie moderacji taka lista umieszczona

byłaby na jakimś serwerku i codziennie uaktualniona .

Dzięki temu w naszych Panelach Moderatorskich pojawiłaby się nowa

informacja że ta i ta strona została już przez kogoś odrzucona itd.

Pozdrawiam

https://katalog.luk44.webd.pl- Przyjazny katalog stron.

luki4, imho pomysł bezsensu.. Znaczy idea szczytna ale sie nie przyjmie...

Bo to aż prosi się o wrzucanie na taką liste konkurencji...

Kazdy ma swoje regulaminy i "widzi mi sie" na temat wpisów w swoim katalogu i nie da się tego uśredniać w ten sposób..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności