Skocz do zawartości

Jednostka Linku - opłacalne?

Sebaci

Rekomendowane odpowiedzi

mkr

Musze Ci przyznać racje ,bo rzeczywiście reklamy nie wyskakują w nowym oknie ... Pomyliłem z innymi reklamami ...

I do tego dodam ze spojrzałem na to troche z innej strony ...Otóz gość poprzez linki może nie tylko wejść na jeden klik ale po otwarciu strony z reklamami ,moze wejsc na więcej reklam cofając się :)

Tak więc post który poprzednio napisałem gdybym mogł bym usunął...

A apropo linków ... czy linki google wpasowane w menu pionowe ...muszą mieć podpis np "Linki sponsorowane" ,bądż "reklama" jesli w tym samym menu inne poddziały mają nadane nazwy ?

• 4 tygodnie później...
Jeśli mam na stronie Jednostki linków to czy $ dostaje za samo kliknięcie na link czy dopiero jak ktoś kliknie w link, pojawia się potem strona z linkami sponsorowanymi i czy dopiero za kliknięcie w któryś z tych linków dostaje kasę?
Płatne jest dopiero kliknięcie w reklamę, za sam link na stronie - nie. Zresztą można nawet klikać we własne linki sponsorowane i nie jest to zliczane.

Po upodobnieniu menu strony do wyglądu zestawu linków, są to moje najbardziej dochodowe jednostki. Początkowo też podchodziłem do linków sceptycznie

Po upodobnieniu menu strony do wyglądu zestawu linków, są to moje najbardziej dochodowe jednostki.

Potwierdzam. Wcześniej miałem umieszczony pionowy baner 120x600 ale gdy zamieniłem go na dwie jednostki linku to zarobki i kliknięcia zwiększyły sie dwukrotnie, pomimo że stawki za klik są nieco mniejsze. No i zaletą jest ta oszczędność cennego miejsca na stronie ;)

Na wszystkich swoich stronkach wrzuciłem linki tekstowe, niestety tylko z jednego z nich mam dość dobre (lepsze od pozostałych) zarobki, a linki wcale nie są wkomponowane w pionowe menu.... :)

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

u mnie jest dosc ciekawa sytuacja, mam serwis z regionalnymi ofertami pracy na którym mam ładnie wkomponowane linki oraz reklamę graficzną pomijając już to że więcej klików jest na linkach to w dodatku więcej $$ otrzymuje za linki

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności