Skocz do zawartości

Fenomen w Google?

_sitepromotor_

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy zauważyliście, ale zafascynowało mnie zjawisko jakie ma miejsce dla hasła 'pozycjonowanie' w Google. Otóż od pewnego czasu rośnie pozycja strony www. webcenter .pl/ (obecnie 9 pozycja). Strona ta nie ma za bardzo nic wspólnego z pozycjonowaniem. Poza tym biorąc pod uwagę podstawy optymalizacji, które trzeba wykonać, aby strona znalazła się na wysokich pozycjach, to jest to niewątpliwy fenomen. Dodajmy że PR=0. Linki zaindeksowane dwa. No tajemnica! Moja skromna opinia, to że zadziałał Google boost i za jakiś czas ona spadnie. Ale jeśli ma ktoś alternatywną koncpecją, to chętnie posłucham.

Polecam sprawdzic link w innych wyszukiwarkach niz Google, czyli Yahoo, albo nowy msn. Linkow ma sporo, pisuje na seochat itd.

Jak zapewne wiesz w Google mozesz byc na pierwszej pozycji bez slowa kluczowego na stronie. Wystarczy odpowiednia ilosc linkow z odpowiednim anchorem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności