Skocz do zawartości

mghost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Czy usługa swits oprócz tego, że funkcjonuje z rozpędu działa aktywnie? Nie mogę się skontaktować z supportem, a przestał mi mail działać podpięty pod gmail, bo przestali obsługiwać niezabezpieczone wysyłanie maili. Nie mam pojęcia co mam wpisać teraz w ustawieniach konta. Może ktoś z Was wie?

Do Kuby numer straciłem przy zmianie telefonu, a numery ze strony nie odpowiadają. Ticket bez odpowiedzi. Napisałem na FB, zobaczymy czy dostanę jakąś odpowiedź.

• Sad 1

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Aleksiejs do Kuby nia ma co dzwonić on jest w szpitalu, piszą na email najlepiej lub na FB, Jest tam osoba która zastępuje Kubę i odpowiada z dużym opóźnieniem niestety. 

p.s Jeśli Kuba nie wróci do firmy, to chyba przeniosę wszystkie 8 serwerów niestety. 

@MaxPan Ja chyba też będę musiał się przenieść, bo prędzej czy później coś się wysypie jeśli nie ma kto tego ogarnąć. Swoją drogą może wiecie co muszę wpisać w ustawieniach kont do wysyłki maili na gmail żeby szło po SSL? Nie wiem jaki smtp mam wpisać, próbowałem już wielu kombinacji, ale żadna nie działa.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Źle się dzieje w SW IT Solutions... Kontakt praktycznie nie istnieje. Ponad miesiąc czekam na fakturę do opłaconej w LUTYM! proformy. W marcu już  w ogóle nie wystawili proformy. Skoro tam nawet nie ma kogoś kto by zbierał należną im kasę, to chyba gorzej być nie może... :( a szkoda, bo do tej pory nie miałem większych zastrzeżeń.

• Like 2

• 3 tygodnie później...

To są już żarty powoli.Jak Jakub był było wszystko ok, teraz żadnej odpowiedzi ze strony IT.

Przepraszam bardzo ale to jest bardzo ku**a niepoważne podejście do klienta.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Niestety, ja czekam aż mi w maju wygaśnie część domen, a część przeniosę i też uciekam. Mam przynajmniej 2 hostingi u nich w tym jeden z pocztą firmową, boję się, że kiedyś przestanie działać

• Like 1

W dniu 16.10.2017 o 19:03, MaxPan napisał:

Ja myślę, że w tym przypadku wszytko trzyma się na Kubie, jak by on jutro zmienił pracę to nie wiadomo jak by to wyglądało pojutrze :D 

Przypomniało  mi się to co napisałem 2017 roku

Więc te "pojutrze" czyli "dzisiaj " wygląda tak, że faktycznie jak nie ma Jakuba to wszystko leży.

Ale firma hostingowa świadcząca usługi i to z administracją serwerami nie może opierać swojego działania na jednej osobie!

Wczoraj rano pojawił się problem, który został zgłoszony dostępnymi metodami czyli Tikietem w panelu klienta. Można by zapytać a czemu nie telefonicznie -z prostej przyczyny -  bo nikt tam przez cały dzień nie odbierał !  Reasumując do późnego wieczora usługa na serwerze dedykowanym z administracją, bo to jest w tym wypadku KLUCZOWE była wywalana. 

16 godzin temu, Finan napisał:

Wygląda na to że trzeba uciekać.

W świetle zaistniałej (zresztą nie pierwszy raz tez braku Jakuba )  sytuacji chyba takie są logiczne wnioski....

W dniu 17.04.2020 o 07:59, Młynek napisał:

Źle się dzieje w SW IT Solutions... Kontakt praktycznie nie istnieje.

Jak wyżej...

• Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 miesiące temu...

Kolejne duże problemy! Od kilku dni pojawiał się problem z mysql . Kilka godzin temu zgłaszałem przez fb - innej możliwości nie ma, na email od poniedziałku nikt nie odpisał.

Po godzinie od wiadomości pojawił się na wszystkich stronach ich stan z okolicy 20.05.2020, teraz znów nic nie działa. Mam już tego dość...

Dokładnie, od 5 dni są problemy z bazami danych, a od 14 dni są problemy z klientami webmail (ciągle sypią błędami, a od 5 dni w ogóle nie logują - też problemy z bazą danych).

Na tickety nie odpisują, telefonów nie odbierają. Na FB odpisują, że cały czas pracują nad rozwiązaniem - ale 5 dni to chyba trochę dużo?