Skocz do zawartości

Linki. linki i nic :(

Wojt26

Rekomendowane odpowiedzi

Czy tez obserwujecie taką sytuację?

- Dodaje linki do stron w innych witrynach (również pr4 i pr5) oraz katalogi

- Róznicuje anchory

- Nie dodaje zbyt dużo (kilka dziennie)

A google stoi od ponad miesiąca B). Tez obserwujecie taki przestoj?

Sytuacja trwa praktycznie od ostatniego updete'u, czyli prawie 2 miesiące.

Na jednej stronie też to obserwuję. Właśnie dziś zaczynam się niepokoić.

Ale z drugiej strony co ja mogę zrobić? Tylko czekać i nadal dodawać. Wiemy, że Google ma problemy. Jak potrwa to jeszcze dłużej to zmienię sposób zdobywania linków, bo obecnie są tylko z kliku stron z mojego zaplecza na tym samym IP + LinkVault. Wydawało mi się, że fraza jest na tyle prosta, że obejdzie się bez większej roboty.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Czas zaindeksowania nowej domeny wyniósł u mnie 40 dni. W tym czasie stanelo na nogi kilkanascie innych - a ta jedna NIE i już.

Anomalia, anomalia... tyle.

Dalej robić swoje i czekać.

[edytka]

Wojt26 - a moze masz jakąś ciężką frazę i to potrwa nim sie dźwigniesz wyżej ?

aż tak długo to u mnie z nowymi nie jest ale stare stronki mają cache nawet niektóre z 5 maja także jest miesiąc. A takie pytanie witryna jest statyczna bez zmian czy dynamiczna, znaczy coś się dzieje? Jak jest firmowa i treści się nie zmieniają to spróbuj opis zmodyfikować chociaż

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

U mnie tak samo. Dodaję linki regularnie. Dla niektórych stron google je łyka, dla innych nie.

Żadnej zasady.

Pozostaje wytrwać w tym co się robić i czekać, czyli żadna nowość B)

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

U mnie to samo - juz tracilem nadizeje - jednak tydzien temu niektóre stronki dopiero ruszyły a dodawalem linki od 3 miechów

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Mam podobnie - strona stoi w miejscu, codziennie dodawana jest do paru katalogów, także innych stron (różne anchory) i klapa - jak stało, tak stoi :|

Co do indeksacji, to też dosyć długo czekałem na indeksację strony w Google, jednak wreszcie się doczekałem... ;) Miałem podobnie jak u Erbita - inne strony poszły spokojnie, a ta jedna nadal - ostatecznie udało się wbić.

Zobacz smieszne filmiki na fume.pl :: Miej zawsze dobry humor :)

U mnie podobnie jak u Erbita jedne stronki idą do Google po 2-3 dniach, a na 2 mi się uparł i po dodawaniu regularnie linków pojawiły się dopiero po 4 tygodniach.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności