Skocz do zawartości

roznica pomiedzy adresem z www. i bez

seva

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka jest roznica pomiedzy adresami dodawanymi przezemnie do katalogow.

Jak mam dodawac czy adres z www - tzn www.mojadomena.pl, czy moze mojadomena.pl

Ja do katalogow od 2 tygodni dodaje wszedzie z www. co bedzie jesli zaczne dodawac bez tego przedrostka

ostatnio G sobie coraz lepiej radzi. 2 mies. temu dodawalem pierwsze linki bez www i tak tez mi zaindeksowalo, pozniej nastapila zmiana zdania i zaczalem dodawac z www jednak, stron przybywalo, zrobilem przek. na www zeby bylo jasne jak chce zeby moja strona byla widoczna, bylo widac niepewnosc w ruchcach G ale po kilku tyg ucichlo, w tej chwili bardzo minimalne wachania pomiedzy site:www i bez, strony bez www calkowicie znikly, wiec radze podzialac z przekierowaniem na wersje odpowiednia i tak tez propagowac w sieci.

różnicy nie ma żadnej, najważniejsze aby konsekwentnie pozycjonować jeden adres a w przypadku zmiany "zdania" zrobić odpowiednie przekierowanie

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Chodzi oczywiście o przekierowanie 301 w .htaccess. Skrypt dla takiego przekierowania to np:

RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^jakasdomena.pl

RewriteRule ^(.*)$ https://www.jakasdomena.pl/$1 [R=permanent,L]

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności