Skocz do zawartości

Generator responsywnych stron online ?

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

kilka dni temu natrafiłem na stronę na której wpisywałem adres swojej strony a strona generowała mi kod pod responsywność. Od razu przy generowaniu kodu miałem podgląd tego jak wygląda moja strona z zastosowaniem tego kodu który jeszcze nie pobrałem. Czy znacie jakąś tego typu stronę?

Przecież piszę czy znacie taką? Ja niestety nie zapisałem jej adresu i pytam się was czy macie coś takiego.. Wiem, że na jakimś blogu znalazłem podlinkowaną stronę i tam było to co jest dla mnie do do odszukania... Teraz żałuję, że działam cały czas w trybie prywatnym...

• 3 miesiące temu...

całe życie chcesz za darmo zarabiać ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tak, co i rusz jeden z drugim rozrzucają oferty by zarobić ale gdy trzeba zainwestować odrobinę kapuchy to prosi o darmo, tanio, promocję itp.

Jak mawiają rolnicy jak nie włożysz to nie wyjmiesz :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Biorąc pod uwagę tamte ceny to porównując je do tego, że za rwd dla IAI-SHOP to koszt ponad 15.000 netto to narzekania są bez sensu. Za takie rzeczy się płaci i nikt nie mówił ze mało :) w Polsce odświeżanie designu dla zwykłego WordPress to około 5k. Opcja tańsza... zmień szablon jeżeli to WordPress/joomla, albo wyślij kilku osobom na forum zapytanie o cene i zobaczysz, która wersja okaże się tańsza.

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Przerobienie strony na responsywną to znowu nie tak duży koszt. Na PW mogę dać namiary do osoby która to robi tanio, ale zaznaczam tanio to nie 50 zł.

I od razu dodam tanio ale faktury nie wystawi.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• 3 miesiące temu...

Przerabianie strony to często więcej pracy niż napisanie strony na nowo chociażby opartej na Bootstrapie. Gdyby ktoś potrzebował responsywnej strony, to też mogę zrobić tanio i też nie za 50 zł :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności