Skocz do zawartości

Odzyskiwanie linków z wygasłych domen

artche

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam na szkolenie online, gdzie każdy uczestnik pogłębi swoją wiedzę jak dobrze odzyskiwać linki z wygasłych domen i robić to tak skutecznie by przyniosło to sukces stronom, które są pozycjonowane. Program szkolenia zawiera następujące punkty:

1. Wyszukiwanie wygasłych/wartościowych domen
  2. Badanie przydatności domen
  3. Rejestracja wygasłej domeny
  4. Przekierowanie wygasłej domeny
  5. Maskowanie linków/IP/DNS
  6. Pełna informacja o linkach

W trakcie szkolenia dowiesz się jak szukać wygasłych domen i gdzie rozpocząć poszukiwania. Ważne jest też zbadanie przydatności domen, ponieważ nie każda domena wygasła a wolna do zarejestrowania, nadaje się do tego. Proces rejestracji wygasłej domeny właściwie nie różni się niczym od rejestracji nowej domeny. Jedyne co jest ponadto potrzebne to dodatkowy hosting, na którym zostaną umieszczone pliki odpowiedzialne zarówno za przekierowanie domeny oraz jej zamaskowanie w popularnych eksploratorach linków. Ostatnia część szkolenia związana jest ze stworzeniem poufności dla całego przedsięwzięcia poprzez ochronę adresów IP i DNS. Całość zostanie zilustrowana na rzeczywistym przykładzie.

Każdy uczestnik szkolenia otrzyma po szkoleniu materiały ze szkolenia w postaci PDF. Dokument będzie zawierał wszystkie slajdy wraz z objaśnieniami. Nagranie ze szkolenia będzie dostępne do obejrzenia przez trzy następne tygodnie. Po szkoleniu, każdemu uczestnikowi także oferuję 1h godzinę indywidualnej konsultacji przy rozpoczęciu pracy z tą techniką.

Więcej: https://www.silesiasem.pl/szkolenia/broken-link-building

Brałam już udział w tym szkoleniu i polecam, bo z tego co widzę, mało się o tych technikach pisze. Tym samym, dla niektórych mogą być zupełną nowością :)

A czy autor szkolenia ma certyfikaty jakieś? Bo jak to niecertyfikowane to nic nie warte.

PS. Za parę stówek mogę certyfikaty wypisać jak by ktoś był chętny.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

witam, czy będzie to szkolenie dotyczące wyłącznie poszukiwania domen na rynku krajowym (przez aftermarket itd), czy będzie ono mówić też o wyszukiwaniu międzynarodowych domen na takich portalach jak expireddomains.net, gdzie siedzą specjaliści, których trudno ominąć. Czyli: jak tam wyszukiwać domen i jak je skutecznie przechwytywać. Przyznam się, że aspekt międzynarodowy, a nie tylko polski by był dla mnie motywatorem, żeby wziąć udział w tym szkoleniu.

aftermarket itd), czy będzie ono mówić też o wyszukiwaniu międzynarodowych domen na takich portalach jak expireddomains.net,

cześć,

nie będzie nic o tych ww systemach, bo to nie jest przechwytywanie domen, które mają wygasnąć, tylko wyszukiwanie wygasłych domen a to jest spora różnica. Jest kilka przyczyn, kiedy domeny swobodnie wygasają i nie trafiają wtedy na te giełdy.

PS. Za parę stówek mogę certyfikaty wypisać jak by ktoś był chętny.

Certyfikaty grypy ? :D

Lepiej byś nad szczepionką popracował :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Temat ciekawy, ja do tej pory używam aftermarket do wyszukiwania domen wygasłych ze sporą ilością stron i PR.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności