Skocz do zawartości

Saldo konta "prawie" wyczerpane

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc, mam do was pytanie, pozostalo mi na koncie AdWords 71,42 zł i w tym momencie google blokuje mi dostep do kampani i karze doladowywac konto - co oczywiscie nastapi ale po co tak wczesnie podejmuja akcje?(przeciez otrzymalem komunikaty) co jakbym chcial wykorzystac te srodki i nie korzystac juz z AdWordsa? Btw. ogolnie cos AdWords dzisiaj szwankuje, caly czas mieli "Loading", tez tak macie?

"Wyświetlanie reklam może zostać wkrótce wstrzymane, ponieważ saldo konta jest prawie wyczerpane.
Prosimy o dokonanie płatności."
"Środki na koncie AdWords pozostałe na aktywność reklamową: zł73,22. Po ich wyczerpaniu Twoje reklamy przestaną się wyświetlać."

Twojszklarz.pl - szyby na wymiar, lustra na wymiar, szkło kominkowe oraz cała gama szkieł budowlanych ciętych według budżetu i preferencji klienta. Kalkulator szkła online, zamawiaj i odbieraj w swojej miejscowości 0 zł.

In-Vento - usługi w zakresie technologii, maszyn, narzędzi i materiałów dla przemysłu szklarskiego.

Jeśli robisz wiele kampanii rozważ wynegocjowanie linii kredytowej z wielkim G. Wtedy mają pewność, że masz budżet na kampanię, a później łatwiej ją przedłużyć kilkoma kliknięciami bez czekania na przelewy, księgowanie itd.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

• 2 tygodnie później...

mi takie powiadomienie przychodzi jak na koncie zostaje około 250 zł.

Z mojego doświadczenia wynika, że komunikat przychodzi na jakieś 5-7 dni przed planowanym wyczerpaniem środków. Jeśli wydaje 1 k dziennie to przy 5-7 k pozostałego budżetu przychodzi komunikat. Analogicznie dla innych kwot.

• 2 tygodnie później...

jest tak jak pisze jakubwlodarczyk... informacje przychodzą na około 7 dni przed wyczerpaniem budżetu, więc można według Waszych danych określić, że

Twójszklarz.pl masz budżet ustawiony na około 10 zł/dzień - sądzę, że jeśli reklamujesz się szerzej niż w swojej miejscowości może to być mało THI masz budżet ustawiony na około 40 zł/dzień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności