Skocz do zawartości

Czy opłaci się zarabiać na adsense na polskie keywordy?

whysoserious

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem ile przechowywane jest "historia z klika przechowywana" ale ja klikałem kiedyś co 2 tyg i trafił mnie ban, potem zdziwienie. Ale myślę że nałożyły się na to także to że stosowałem autosurfy. Więc pomyśl o promocji strony w internecie albo pozycjonowaniu. Skorzystaj z forum.

Nawet nie myśl o klikaniu w swoje reklamy i nie namawiaj znajomych do tego. U mnie skończyło się to banem.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

Zaczynam zabawe z adsense i takue pytanie: czy jak w reklamy adsense klikna moi znajomi (kilka, kilkanascie osob) np. Codziennie, cotydzien lub comiesiac to google to zaliczy, pominie czy raczej zbanuje ?

Następny Twój wątek będzie o płaczu że google zablokowało mi konto adsense a ja nie mam pojęcia za co.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Oki. Dzieki za odpowiedz. Czulem, ze to nie przejdzie. Swoja droga, jak dotad, prosilem znajomych zeby regularnie odwiedzali stronke i czasami cos skomwntowali. Mam nadzieje ze nie jest to podpadajace. Mam nadzieje ze zaden znajomy nie zacznie klikac w reklamy dla jaj a konkurencja zeby mnie zbanowac..

@up nie może być tak, że na strone wchodzi dziennie 20 osób i 20 osób klika w reklame.
Jeśli masz ruch w postaci 300 os. dziennie i z tego 10% to twoi znajomi i każdy z nich raz w miesiącu kliknie w te reklame to nic się nie stanie. Pytanie ile jesteś wstanie na tym ugrać (może z 10 zł na miesiąc) - czy się w ogóle opłaci ryzykować ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności