Skocz do zawartości

Nowy katalog qlweb

Czesio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zapraszam do dodawania stron do nowego katalogu stron (katalog ma inne ip niż mój poprzedni)

Katalog nie jest moderowany, co nie znaczy że nie sprawdzam wpisów (będę sprawdzał raz w tygodniu). Na dniach będzie token...

Szybki serwer, mod_rewrite, możliwość dodawania podkategorii

Adres: darmowy katalog stron

Zapraszam do dodawania wpisów!

Jakieś pytania/propozycje?

hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! :)

proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci!

wzory umów

Nie jestem pewny dlaczego, ale token pokazuje mi sie ten sam, jak chce 2 strony dodac do tej samej podkategorii. Nie pomaga odswierzanie, ani tez zmienianie przegladarki (Opera - IE). W Operze po kilu odswierzeniach strony i obrazka wkoncu pojawi sie wlasciwy token do przepisania.

Moze to byc tez spowodowane tym, ze kozystam z proxy? (602Lan Suite)

-------- Edit:

Zauwazylem, ze trzeba odczekac kilka minut (3-5), aby nowy obrazek sie pojawil. Jak dla mnie to jest pewna wada.

mw.org.pl

zwoliludu.gif

Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty?

Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie.

Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu!

Wyświetlanie obrazka jak w każdym innym qlwebie, nic nie modyfikowałem. Sprawdziłem - 2 strony pod rząd i każda ma inny obrazek (w krótkim odstępie czasowym). Podejrzewam, że Twoje proxy keszuje obrazek. Spróboj skorzystać z bramki proxy i dodawaj strony.

hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! :)

proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci!

wzory umów

Dodaje do roznych katalogow, rowniez qlWeb'ow z tokenem i takiego efektu niemam. Z proxy korzystam, bo mam 2 komputery podlaczone do jednego lacza - program rozdziela internet. Nie jest mi potrzebne anonimowe proxy :D

mw.org.pl

zwoliludu.gif

Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty?

Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie.

Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności