Skocz do zawartości

Kupowanie starych domen z PR

BukMarek

Rekomendowane odpowiedzi

Allegro, lub przejrzyj forum Ogłoszenie i Zlecenia

Ceny są różne, zależy od domeny i PR. Przed kupnem trzeba dokładnie sprawdzić czy dana domena nie ma oszukanego PRa (jak to sprawdzić znajdziesz w FAQ na forum)

hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! :)

proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci!

wzory umów

Ja kiedys napisalem program ktory szukal wolnych domen z PR na 2 sposoby;

1. Sprawdzal ile razy wystepuje w google "www.nazwa_domeny.xx" i jesli wiecej niz np. 1000 to wyslietlal ta domene, teoretycznie po rejestracji moglaby bez wiekszego problemu zdobyc wysoki PR.

2. Sprawdzal PR :)

Tym sposobem znalazlem niestety tylko 2 domenki z PR=4, ale szukalem tylko jeden dzien, bo to bylo jakos tak zaraz po update, zaraz znowu go odpale i zobaczymy czy cos ciekawego znajdzie...

Ps. ma ktos moze liste angielskich slow nadajacych sie na nazwe dla domen? ja mam taka ponad 3mln slow... sprawdzenie tego potrwaloby troche przy mojej czesto padajacej neostradzie :piwo:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności