Skocz do zawartości

Potwierdzenie umowy z Google dla banku [program adsense]

Igns

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pilnie potrzebuję jakiegoś potwierdzenia zawarcia umowy z Google odnośnie programu Adsense.

Czy jest jakiś sposób, żeby takowe potwierdzenie zdobyć, nawet w formie elektronicznej ?

Pozdrawiam

Artur

Tu miała być sygnatura...

Teraz DG mam, ale w 2013 nie miałem. Bank chce dowód, że w ubiegłym roku tez miałem przychody z Adsense i teraz kiedy rozliczam się na KPiR w ramach DG to jest to kontynuacja tego co robiłem wcześniej.

Rok 2013 rozliczyłem jako "działalność wykonywana osobiście".

Gdzie nie pytałem, i nie szukałem archiwalnych wątków to wszędzie się potwierdza ta sama informacja niestety.

Dzięki za pomoc mimo wszystko ;)

@ravau ostatecznie, tak trzeba będzie zrobić. Na razie wniosek został przyjęty na podstawie wydruków umów, ciekawe tylko czy osoby decyzyjne to przyklepią na tej podstawie... (dam znać jak się coś wyjaśni)

@szfab w sumie masz rację, ale czasem trzeba po prostu podjąć ryzyko.

Pozdrawiam

Artur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności