Skocz do zawartości

Interpretacja regulaminu AdSense

Opeeh

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem. Założyłem forum i serwer do gry Counter Strike Global Offensive. Posiadając serwer, mam możliwość dodania na nim przekierowania na stronę ( wyświetla się ona wszystkim którzy wejdą na nasz serwer by grać). I teraz nasuwają sie takie pytania.

- czy mogę wstawić tam link do forum na którym znajdują się reklamy
-jeżeli nie mogę wstawić tam linka do forum z normalną reklamą , to czy mogę wstawić tam link do miejsca na forum z reklamą do gier, mimo że nie mam praw do ww gry, ale serwer należy do mnie
- jeżeli nie mogę zrobić nic z wyżej wymienionych podpunktów, to czy mogę chociaż zamieścić link do części forum na której reklama się nie znajduje np z obrazkiem zachęcającym do wejścia na forum
Nie umiem odpowiedzieć sobie na te pytania. Chciałbym w 100 % wykorzystać potencjał AdSense ale nie łamiąc przy tym regulaminy, więc liczę że ktoś odpowie na moje pytania :) Pozdrawiam

Google zabrania wyświetlania stron z AdSense we wszelkiego rodzaju popupach, popunderach, itd. Doczepią się sztucznego generowania odsłon. Jeśli treść forum jest zgodna z regulaminem AdSense, z tej strony nie powinieneś mieć problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności