Skocz do zawartości

Co zrobić z 11 letnią, nieźle podlinkowaną domeną?

Rekomendowane odpowiedzi

Zakończyłem prowadzenie działalności gospodarczej w pewnej dziedzinie i usunąłem już pliki ze strony, żeby nie dzwonili do mnie klienci. Domena jest jak w tytule podałem, nazwy nie podaję. Podejrzewam że i reputację ma niezłą, teksty unikalne i przydatne były na niej. Szkoda mi ją zaprzepaścić, jak ją wykorzystać? Katalog stron stworzyć? Blog odpada, bo nie mam o czym pisać.

Dodam jeszcze, że stronka nigdy nie załapała żadnej kary.

Oj Mamoniu, Mamoniu.

Szkoda mi ją zaprzepaścić

usunąłem już pliki ze strony

Właśnie to zrobiłeś.

Nie wystarczyło usunąć telefonu?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A czy ja coś o przekierowaniu napisałem? Podeślij mi tą domenę, jak jest coś warta to ją kupię.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Znając życie wzmocnił domeną o psach domenę o kotach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności