Skocz do zawartości

Co zrobić z 11 letnią, nieźle podlinkowaną domeną?

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro mówi że wypozycjonowana

A od kiedy to = ruch? :)

Ruch to mam na myśli coś więcej niż 20 uq dziennie.

No tak, zapomniałem, że są firmy co oferują frazy z zerowym ruchem. Bo przecież w umowie było że fraza ma być wysoko a nie że ma być rentowna ;)

Bardzo wściekła meblościanka

Już wieczorem wczoraj były widoczne pierwsze oznaki

:D Tzn jakie oznaki +2 pozycje? Nie opowiadaj bajek, że o 12h miałeś pierwsze oznaki, bo nie ma takiej opcji żebyś miał.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

z jakiś gównianych domen

kolega zrobil tak samo

Właśnie pokazałeś jak cienki jesteś i jak potrafisz analizować konkurencję.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie wiem o czym ty teraz piszesz, napisałem ze ty robisz redirecty z kompletnie nie powiązanych tematycznie domen, a juz wyskakujedz z jakimiś zdaniem ze z domeny o kotach kolega robi 301 na stronę o psach.. A moja uwaga odnośnie gownianych domen jest na podstawie obserwacji tego jak marne wyniki masz stosując ta metodę, senseju blackhatu. :D

Na temat redirectów nie będę dyskutował, bo nie masz o nich pojęcia. To co było napisane z kotem i psem nie sieje żadnego zamętu, bo to jest akurat prawda a że Ty jej nie pojmujesz to już nie moja sprawa.

na podstawie obserwacji tego jak marne wyniki masz

Szkoda komentować.

Znając życie wzmocnił domeną o psach domenę o kotach.

blake no i po co siejesz zamęt ? Jak ty robisz 301 z jakiś gównianych domen o serialach na strony o penisach to jest cacy ? jak kolega zrobil tak samo tylko że jeszcze lepiej bo robi redirecta strony głownej to jest źle ?

Nie wiem o czym ty teraz piszesz, napisałem ze ty robisz redirecty z kompletnie nie powiązanych tematycznie domen, a juz wyskakujedz z jakimiś zdaniem ze z domeny o kotach kolega robi 301 na stronę o psach.. A moja uwaga odnośnie gownianych domen jest na podstawie obserwacji tego jak marne wyniki masz stosując ta metodę, senseju blackhatu. :D

Mistrzu to dla ciebie >https://www.ceneo.pl/28418790

Obserwuj tak dalej to bedziesz dalej w ciemnej du**e

SEO is dead

Już wieczorem wczoraj były widoczne pierwsze oznaki

:D Tzn jakie oznaki +2 pozycje? Nie opowiadaj bajek, że o 12h miałeś pierwsze oznaki, bo nie ma takiej opcji żebyś miał.

Korekta: to są wejścia na hasła z Google tej domeny. Okazuje się, że miała dobrze ponad sto uu dziennie (nie miałem na niej statystyk).

Korekta: to są wejścia na hasła z Google tej domeny. Okazuje się, że miała dobrze ponad sto uu dziennie (nie miałem na niej statystyk).

spójrz na to tak - sprawdź po ile są kliki dla tej tematyki w adwords i oszacuj ile jest wart ten ruch. Jak domena się wyindeksuje z google to może być po zawodach i wtedy okaże się ile dało przekierowanie.

OK, minął równo tydzień od zastosowania przekierowania.

Domena docelowa była na jedno z haseł na czwartej stronie G. a teraz jest na to hasło na stronie drugiej, chociaż z kilka dni przed przekierowaniem z title domeny docelowej usunąłem to hasło - słowo kluczowe. Jakbym nie usunął, to zapewne byłby to jeszcze większy awans.

Mam pytanie, co z podstronami a konkretnie, czy potrzeba trochę czasu aby moc po przekierowaniu rozeszła się ze strony głównej na podstrony (jak po przyłożeniu nowych backlinków)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności