Skocz do zawartości

Poszukuje hostingu za 0 zł

Wklimacie

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteś w stanie określić ilość miejsca, jaką będziesz potrzebował?

Daj człowiekowi palec, a będzie chciał całą rękę..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up odnośnie tego, że szuka za frajer.. Ty mu dasz palec a na koniec będzie chciał całą rękę.. nie dasz to Cię obsmaruje ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ogólnie danie miejsca i zasobów maszyny to nie problem sam mam aż za dużo. Tylko przy takim sponsoringu ten człowiek myśli że i support ma za darmo i będzie pisał z pierdołami. Jak się z ftppołączyć? Gdzie te pliki wgrać? Założyłem bazę ale nie mogę się połączyć, co zrobić? Szybko!!!!!!!

bilbord_opublikuj_mini.png

@mcmagik, to fakt. Maili o sponsoring dostajemy hmm z 10 tygodniowo, a jak nie odpisujemy na maila, to zakładają konta w panelu billingowym itworzą tickety z przypomnieniem, że przed chwilą pisali maila o sponsoring, a po kolejnych 5 minutach jest wpis na fb dlaczego jeszcze nie odpowiedzieliśmy. Pal licho, że w zamian nic nie oferują, a na prośbę o linka reagują jakbyś ich poprosił o zdjęcia ich dziewczyny. A standardem są tickety z przekleństwami typu dlaczego do jasnej anielki baza nie działa!!! Później ja albo ktoś od nas sprawdza, a w plikach konfiguracyjnych brak ustawień bazy.

I faktem jest, że klient, który płaci 1.23zł przelewem wymaga więcej i szybciej niż taki, który płaci za hosting 70zł miesięcznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności