callisto Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam Postanowiłem napisać tutaj, mając nadzieje, że wpis ten zostanie przeczytany przez pracowników az.pl następnie skłoni do przeprojektowania strony, której funkcjonalność jest tragiczna - jest przeciwieństwem dawnego ( dobrego ) az.pl Nowy interfejs w ogóle nie pozwala na wyszukanie jak i zakup więcej niż jednej domeny - brak koszyka, ok chciałem kupić kilka domen w promocji ( 6 pl dla każdego za 0 zł ) wybrałem jedną i przechodzę do rejestracji, która niestety została napisana przez człowieka z ambicjami co najmniej do pracy w nasa.. Hasło, po 10 minutach udało mi się stworzyć hasło zaakceptowane przez skrypt.. W banku mam 10 x łatwiejsze.. Niestety hasło musiałem utworzyć tak skomplikowane, że zapomniałem je po 10 minutach ergo po 1 godzinnej walce, próbach rejestracji 6 darmowych domen na starym az.pl porzuciłem stronę i napisałem ten post - szkoda po prostu funkcjonalnego ( wyszukiwarka hurtowa ) dawenego az.pl Pozdrawiam Ps. błędy przy próbie utworzenia hasła, skrypt siada podczas próby rejestracji domen - SZOK. english phrases popular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Też się męczyłem z hasłem. Ostatecznie korzystam z generowania losowego hasła i jego skopiowania. webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4play Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Bardzo ergonomiczne i przejrzyste... 'az' oczy bolą.. Filmy animowane typu explainer video. Malowanie przy winie i najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 No cóż przecież nadal działa stare az. Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dla nowych klientów stare az nie działa. webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ała, no to peszek, nie wyobrażam sobie sprzedawcy domen bez możliwości hurtowego kupna. Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Na starym też nie działają promocje i musiałem nowe zakładać :/ Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 nowe az.pl i nove OVH to projektowal jakiś pijany UX bo tak niedojechanych serwisów to nie było dawno. "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Nie wiem jak AZ, od dawna nie korzystam, ale nowe OVH wolę o wiele bardziej niż stare, gdzie trzeba było czasem 10 razy kliknąć, żeby dostać się do jakiejś funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Nowe az to dla przeciętnego Kowalskiego po prostu nieporozumienie. webmat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 2 rzeczy nowe az dyskwalifikują - wyższe ceny niż w starym panelu (a sprawdząłem tlyko kilka operacji na domenach), brak rejestracji z rezerwacji oraz hurtowe operacje wyżej wspomniane. Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 No to strzelają sobie w stopę, na tak konkurencyjnym rynku jak rejestratorzy domen, małe błędy dużo kosztują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 W dniu 13.11.2014 o 23:42, INOMan napisał(a): No to strzelają sobie w stopę, na tak konkurencyjnym rynku jak rejestratorzy domen, małe błędy dużo kosztują. to raczej strzał co najmniej w kolano Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmod Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Zawsze od d... strony... zamiast zająć się w pierwszej kolejności jakością i poziomem obsługi to oni zmieniają front. Dwa dni temu skończył mi się hosting, uciekłem na inny z bananem na twarzy. Alkowiki - dla większego relaksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 No ale czego można się było spodziewać po przejęciu przez nazwe? Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.