sylver Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Z tego co wiem to przeją ich home.pl MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemalekko85 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Nie wiem jak AZ, od dawna nie korzystam, ale nowe OVH wolę o wiele bardziej niż stare, gdzie trzeba było czasem 10 razy kliknąć, żeby dostać się do jakiejś funkcji. Tak w nim pokręcili zmianę DNS że 3 razy wstawałem od komputera zanim doszedłem, że jest tryb prosty. Bardzo wściekła meblościanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Sorry faktycznie home, na jedno wychodzi, to i to najdroższa firma na rynku. Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Nie wiem jak AZ, od dawna nie korzystam, ale nowe OVH wolę o wiele bardziej niż stare, gdzie trzeba było czasem 10 razy kliknąć, żeby dostać się do jakiejś funkcji. Tak w nim pokręcili zmianę DNS że 3 razy wstawałem od komputera zanim doszedłem, że jest tryb prosty. no jest inaczej niż wcześniej, ale po przyzwyczajeniu trzeba przyznać że szybciej się wszystko robi brakuje mi tylko dla DNS opcji takich jakie miała nettica o ile ktoś zna... np. szablony, bardzo fajne operacje na wielu domenach na raz... najlepszy komercyjny DNS który niestety został wykupiony przez DYN DNS, i skończyło się tanie i dobre.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiDragon Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam. Również jestem kilkuletnim klientem az.pl. Co będę się rozpisywał jestem bardzo ***** itd. Na tyle mi się to nie podoba że zaczynam się przenosić do konkurencji. Nowe az.pl to chyba w wersji alpha. Nowe-Stare az.pl po co to mi? Oni to planują połączyć kiedyś? Plany mam takie domeny ovh. Serwery www chyba na linuxpl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Chciałem wszystkich przestrzec, że nowy właściciel ustalił nowe stawki za przedłużenie domeny pl która zaczęła wygasać, obecnie jest to 132zł, daltego warto już teraz przenieść swoje domeny z tej firmy gdzie indziej. Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 coś mi się wydaje że home.pl chce po prostu zabić markę AZ Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Zapewne tak, typowe działanie czyli wykupowanie konkurencji ustalenie kosmicznych cen, przez co jeden konkurent na rynku mniej, pewnie część klientów została i płaci. Dobrze, że nie dali ceny 200zł za przedłużenie domeny .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 "Optymalizują" przychody, żeby na fakturach było więcej zer, bo sami idą pod młotek: https://www.pb.pl/4038676,66047,home.pl-na-sprzedaz Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 , obecnie jest to 132zł,To stanowczo za drogo. zwłaszcza, że w obecnych czasach masa domen kupowana jest ad hoc, więc ich przedłużanie przy takie kwocie jest mało prawdopodobne, co za tym idzie w moich IMHO firma na tym stracji. Przy niższych cenach powiedzmy, to 40 - 50 zł odsetek przedłużeń był by znacznie większy. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary21 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Od wczoraj po tym jak dostałem maila że: " Migracja Twojego konta do nowego AZ.pl została zakończona!Dane, które posiadałeś na starej platformie AZ.pl zostały pomyślnie zmigrowane. Od teraz możesz już korzystać ze wszystkich funkcjonalności oferowanych przez nową platformę AZ.pl." Wszystkie moje fora i strony oparte na bazach danych np wordpress nie działają Telefony głowne mają wyłączone PORAŻKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jakiś czas temu wysyłałem zapytanie ticketa w AZ i czekałem DWA DNI na RE HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary21 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 maja na odpowiedz niby do 24h na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzynami Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jakiś czas temu wysyłałem zapytanie ticketa w AZ i czekałem DWA DNI na RE Może trafiłeś na weekend. Zdaje się, że nie wszystkie firmy, nawet te większe mają support weekendowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 To nie był weekend... Zdaje się, że nie wszystkie firmy, nawet te większe mają support weekendowy.Im większa firma tym gorszy BOK .. Ostatnio coś wiem na ten temat HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.