Skocz do zawartości

Nowe az.pl - porażka roku..

callisto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem jak AZ, od dawna nie korzystam, ale nowe OVH wolę o wiele bardziej niż stare, gdzie trzeba było czasem 10 razy kliknąć, żeby dostać się do jakiejś funkcji.

Tak w nim pokręcili zmianę DNS że 3 razy wstawałem od komputera zanim doszedłem, że jest tryb prosty.

Bardzo wściekła meblościanka

Nie wiem jak AZ, od dawna nie korzystam, ale nowe OVH wolę o wiele bardziej niż stare, gdzie trzeba było czasem 10 razy kliknąć, żeby dostać się do jakiejś funkcji.

Tak w nim pokręcili zmianę DNS że 3 razy wstawałem od komputera zanim doszedłem, że jest tryb prosty.

no jest inaczej niż wcześniej, ale po przyzwyczajeniu trzeba przyznać że szybciej się wszystko robi

brakuje mi tylko dla DNS opcji takich jakie miała nettica o ile ktoś zna... np. szablony, bardzo fajne operacje na wielu domenach na raz... najlepszy komercyjny DNS który niestety został wykupiony przez DYN DNS, i skończyło się tanie i dobre....

• 1 miesiąc temu...

Witam.

Również jestem kilkuletnim klientem az.pl.

Co będę się rozpisywał jestem bardzo ***** itd.

Na tyle mi się to nie podoba że zaczynam się przenosić do konkurencji.

Nowe az.pl to chyba w wersji alpha.

Nowe-Stare az.pl po co to mi?

Oni to planują połączyć kiedyś?

Plany mam takie domeny ovh.

Serwery www chyba na linuxpl.

• 2 miesiące temu...

Chciałem wszystkich przestrzec, że nowy właściciel ustalił nowe stawki za przedłużenie domeny pl która zaczęła wygasać, obecnie jest to 132zł,

daltego warto już teraz przenieść swoje domeny z tej firmy gdzie indziej.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

, obecnie jest to 132zł,
To stanowczo za drogo. zwłaszcza, że w obecnych czasach masa domen kupowana jest ad hoc, więc ich przedłużanie przy takie kwocie jest mało prawdopodobne, co za tym idzie w moich IMHO firma na tym stracji. Przy niższych cenach powiedzmy, to 40 - 50 zł odsetek przedłużeń był by znacznie większy.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 miesiące temu...

Od wczoraj po tym jak dostałem maila że: "

Migracja Twojego konta do nowego AZ.pl została zakończona!

Dane, które posiadałeś na starej platformie AZ.pl zostały pomyślnie zmigrowane. Od teraz możesz już korzystać ze wszystkich funkcjonalności oferowanych przez nową platformę AZ.pl."

Wszystkie moje fora i strony oparte na bazach danych np wordpress nie działają

Telefony głowne mają wyłączone

PORAŻKA

Jakiś czas temu wysyłałem zapytanie ticketa w AZ i czekałem DWA DNI na RE :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To nie był weekend...

Zdaje się, że nie wszystkie firmy, nawet te większe mają support weekendowy.
Im większa firma tym gorszy BOK .. Ostatnio coś wiem na ten temat :kwasny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności