Skocz do zawartości

Nowe az.pl - porażka roku..

callisto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak samo taki Swits.pl ... W tego typu mniejszych firmach "człowiek z BOK jest zawsze" i przeważnie chętny do pomocy. Ale to już temat na inny wątek - watek typu od jakiego BOK'u najlepiej trzymać się z BOKU :nie_powiem:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 1 miesiąc temu...

panel OVH l
Panel OVH jest całkiem OK.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mi w az zostały chyba 3 domeny i z nimi też chyba wyemigruję do ovh czy aftermarketu. Panel na dawne.az.pl nie wygląda chyba tak okrutnie jak nowy...?

Cóż, obawiam się, że az przejęło ergonomię oraz obsługę klienta od home.pl. Serwery home - można im wiele zarzucić, ale jak się je zmusi do działania to potrafią wytrzymać ruch i działać bez większych niespodzianek. Problem żeby je zmusić do tego działania.

• 4 miesiące temu...

Zwracam uwage dla tych osob co jeszcze sa w AZ na nowe ceny przedluzen dla partnerow!

Z dnia na dzien nowe AZ podnioslo mi ceny odnowien o 100%, a wemigrowanie od nich po 12 latach z ta iloscia domen co mam, zakladana na moich klientow jest utrudniane wymaganiem wysylania kopii dowodow osobistych!

Takze ja sie wynosze do OVH, i jak ktos ma tam domeny polecam zmieniac uslugodawce jesli chcecie miec rynkowe ceny odnowien.

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności