Beerbant Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Klasyka gatunku , zupełnie tak samo jak z home.pl - pięknie na początku a potem równia w dół .... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 wieloletni klient - przysłano mi ostrzeżenie, że ceny odnowień idą od nowego roku do góry, ale mając dużoooooooooooo domen, podwyżkę o 1zł czy 2zł olałem, ale zonk - nagle w panelu ze statusu 1000 zrobiło mi się 200 ..., no to piszę - na odpowiedź czekałem ze 2 dni, a w odpowiedzi nowy zonk - na status musisz mieć tylko .pl i odesłanie do regulaminu, a tam liczeniu podlegają wszystkie domeny, no to ok - brak odpowiedzi, zabieram zabawki i się przenoszę - piszę poproszę kody auth-info (które wg regulaminu mają być wysłane bezzwłocznie) i te bezzwłocznie w wydaniu az trwa już 12 dni ...... i dzwonię i piszę na fejsie (oczywiście negatywne wpisy są usuwane) i wysyłam maile, dzisiaj napisałem już skargę do nasku, ale co oni im zrobią najwyżej pogrożą palcem, a pewnie i to nie, zabierajcie stamtąd domeny nawet dla paru domen są niższe ceny odnowień (po lekkich negocjacjach dostałem odnowienie .pl po trochę mniej niż 41zł, ale za to postanowiłem zrobić trochę czarnego pr, może to odczują, ale widzę, że gdziekolwiek haczy się temat azetów, to wszędzie na nich psy wieszają, czyli marka się skończyła, albo tak jak wyżej było napisane marka po przejęciu ma wygasnąć ... dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Czytałem wyżej, że firmę az niby przejęło Home.pl, tylko czy przypadkiem nie jest tak, że to home także ktoś przejął ostatnio??? Co do az, to osobiście już dawno przeniosłem od nich wszystko co było możliwe do innego usługodawcy. Obecnie to mam u nich tylko jedno konto hostingowe (firmowe), które trzymam bo nie chce mi się przenosić hostowanej tam strony - brak czasu. Jednak i to pewnie do końca roku przeniosę na jakiegoś dedyka jak planuję. Od czasu jak przeniosłem od nich wszystko co było możliwe moje życie stało się przyjemniejsze Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Matuszewicz Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nowe az.pl = częste włamy na WP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 29.10.2016r. dostępny będzie Nowy Panel klienta AZ.pl. Zobacz co się zmienia https://www.az.pl/nowy-panel/ Ciekawe czy łatwiej będzie można ogarnąć, bo ten poprzedni "nowy" to katastrofa. edit: w sumie to już jest włączony nowy panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_goldweb Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Ja już dawno zrezygnowałem z ich hostingu - jest sporo lepszych i tańszych Strony Internetowe Stargard | Tworzenie stron internetowych Stargard | Strony internetowe Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidlaser Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Nowe az.pl = częste włamy na WP ? Wordpress sam w sobie jest już wystarczająco podatny na włamy, nie sądzę aby AZ się do tego w jakikolwiek sposob przyczyniało Samego hostingu również nie polecam - nie są konkurencyjni cenowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.