Skocz do zawartości

Nowe az.pl - porażka roku..

callisto

Rekomendowane odpowiedzi

Klasyka gatunku , zupełnie tak samo jak z home.pl - pięknie na początku a potem równia w dół ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wieloletni klient - przysłano mi ostrzeżenie, że ceny odnowień idą od nowego roku do góry, ale mając dużoooooooooooo domen, podwyżkę o 1zł czy 2zł olałem, ale zonk - nagle w panelu ze statusu 1000 zrobiło mi się 200 ..., no to piszę - na odpowiedź czekałem ze 2 dni, a w odpowiedzi nowy zonk - na status musisz mieć tylko .pl i odesłanie do regulaminu, a tam liczeniu podlegają wszystkie domeny, no to ok - brak odpowiedzi, zabieram zabawki i się przenoszę - piszę poproszę kody auth-info (które wg regulaminu mają być wysłane bezzwłocznie) i te bezzwłocznie w wydaniu az trwa już 12 dni ...... i dzwonię i piszę na fejsie (oczywiście negatywne wpisy są usuwane) i wysyłam maile, dzisiaj napisałem już skargę do nasku, ale co oni im zrobią najwyżej pogrożą palcem, a pewnie i to nie, zabierajcie stamtąd domeny nawet dla paru domen są niższe ceny odnowień (po lekkich negocjacjach dostałem odnowienie .pl po trochę mniej niż 41zł, ale za to postanowiłem zrobić trochę czarnego pr, może to odczują, ale widzę, że gdziekolwiek haczy się temat azetów, to wszędzie na nich psy wieszają, czyli marka się skończyła, albo tak jak wyżej było napisane marka po przejęciu ma wygasnąć ...

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Czytałem wyżej, że firmę az niby przejęło Home.pl, tylko czy przypadkiem nie jest tak, że to home także ktoś przejął ostatnio???

Co do az, to osobiście już dawno przeniosłem od nich wszystko co było możliwe do innego usługodawcy. Obecnie to mam u nich tylko jedno konto hostingowe (firmowe), które trzymam bo nie chce mi się przenosić hostowanej tam strony - brak czasu. Jednak i to pewnie do końca roku przeniosę na jakiegoś dedyka jak planuję.

Od czasu jak przeniosłem od nich wszystko co było możliwe moje życie stało się przyjemniejsze :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności