Skocz do zawartości

AdSense.. problem :|

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

WItam !

Dwa dni temu otrzymałem adsense ;-) W końcu szczęśliwy stworzyłem sobie od razu galerię i wrzuciłem na nią adsense (https://galeria.zymen.net) Wszystko byłoby ok, gdyby nie mały fakt, że wczoraj miałem około 700 wyświetleń baner i 8 kliknięć. Do konta naliczono odpowiednie pieniądze..

Dlaczego tak słabo ? Ano administrowałem stronką (dodawanie zdjeć, ustawianie banera i takie tam) wraz z włączonym bannerem reklamowym (adsense). Czy to źle? no nie.. ale problem pojawił się dzisiaj:

Wchodzę na stronkę (www.google.pl/adsense/) patrzę, a tam usuniete przez Michala kliknięcia - z czego jedno kumpeli, która akurat oglądała stronkę i zauwazyła reklamy (coś jej się spodobało i klikneła) - i z pewnościa kliki poszły po reklamach nie-charytatywnych.. niestety dzisiaj nie doliczyło mi żadnych pieniędzy ;((((

Czy może chodzić o stosunek ilości kliknieć do ilości wyświetleń ???

Co mam zrobić ?

...

pzodr

z tego co ja wiem to skutecznosc banerka wynosi

od usuniete przez Michala - z tym ze jak masz dwa procenty...

to jestes rzeźnik :] ...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

moim zdaniem system zapamietuje ip...

albo uzywa conajmniej cookies...

dlatego Ci nie doliczylo...

a skutecznosc banerow jest rozna - to co podalem

to sa wartosci srednie - mysle ze mozna miec wiecej...

dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

ja mam na różnych serwisach skuteczność czasem nawet po usuniete przez Michalanaszczęście....

Napisałem do nich czas jakiś temu z prośbą o wytłumaczenie tego - jak odpiszą to się podizelę - dodałem przy okazji, że mogliby zainwestować w choć jednego polaka - bo tłumaczenia mają czasem takie, że ręce opadają...

:-)

nom, ja na tej stronce co wymieniłem (w linku "galeria") mam podobnie.. wczoraj zaliczylo mi usuniete przez Michala nic.. :D

Wczoraj skuteczność: usuniete przez Michala.

Miejmy nadzieję, że coś się ruszy ;-)

pozdr.

Zymen,

czytaj prosze uwagi.

ja nie naleze do adsense ... nie pisalem o skutecznosci

linkow z G tylko banerkow... wogole chodzilo mi ogolnie..

zreszta o CTR mozna przeczytac wszedzie...

poza tym zapomniales usunac slowa - dwa procent

to jestes rzeznik :mrgreen: ....

mysle ze mojego posta nie ponienes kroic.. ale to

ty jestes adminem nie ja...

mysle ze mojego posta nie ponienes kroic.. ale to

ty jestes adminem nie ja...

Pewnie masz racje, ale szczerze to Ci powiem, ze po przeczytaniu pierwszych postow i jawnym podawaniu CTR i zarobkow (nie mowie, ze przez Ciebie) to juz sie nie wczytywalem dokladnie tylko kroilem wszystkie liczby z procentami lub skrotami waluty za nimi.

Jak zauwazyles, slownie napisanych wartosci nie zmienilem, bo ich nie zuwazylem.

Chcialem tylko jeszcze dodac do wiadomosci wszystkich, zebyscie nie pisali wiecej o CTR i zarobkach w Adsense, bo nie zawsze mozna wszystko wychwycic, a nie chce zeby mi Google skasowalo konto za to, ze na moim forum sie o tym pisze. W koncu ja jestem ospowiedzialny za tresci zawarte tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności