Skocz do zawartości

SEO - czyli pewnego rodzaju tajemnica służbowa

mushroomH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja nie mam klientów

bo ja wszystkich z kwitkiem odsyłam, później trafiają do Ciebie

Xannuś, bo Ty mało wiesz o niektórych rzeczach :)

Ze niby nie iwem że pracujesz na etacie w net.info.pl :) Oj dzieciaku plus.google.com/114787932052152981086/posts mówiłem Ci zajmij się stroną firmową bo narawnie lipnie wygląda nie wspomne już o pytymalizacji , zgrywasz takiego zarobasa i fachowca :/

Marketing internetowy dla firm

Ale pokazałeś, że co wiesz? Jak znaleźć profil na goownoplusie? :D BTW Fajny?

Masakra. Wracaj lepiej do odpowiadania na maile, bo klienci nie będą czekać zamiast zajmować się pierdołami.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Weźcie se pomierzcie i ustalcie, który ma większego...

Bo przepychać się tu też trzeba umieć, a nie jak dzieci w piaskownicy ciskacie się o wiaderko z piaskiem swoimi łopatkami :piwo:

ps, stare dobre wojenki Tomek, nie? Działo się, nie to co teraz ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@up który ma większe co? bo xann ma duże auto - tym się przynajmniej oficjalnie chwali :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Nawet za sto multikodów bym "wentyla" nie pokazał

Jakbyś dostał za swojego wentyla pół multikodu to już byłby sukces na miarę Oskara :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No kurde, pisze mi gość, że klientom HAJS robi to się zainteresowałem. Chciałbym żeby mi ktoś hajs zrobił (wyczarował, stworzył), ale jak widać chyba nie potrafi tego hajsu robić, albo się wystraszył, bo zaczął coś o stronach pisać, gooplusach, czyli STANDARD. Jak już pisałem wcześniej jestem zainteresowany ofertą zrobienia mi HASJU!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności