Skocz do zawartości

silverhaze

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie robicie zakupy linków, gdzie wg was najbardziej się opłaca..? Ja już na allegro nic ciekawego nie znajduję. Pogrzebałem trochę w necie i widzę dużo ciekawego na seoclerc.com. W tym takie ciekawe konstrukcje linków o jakich u nas nigdy nawet nie wyczytałem.

Patrzyłem też na ebayu i też bardzo dużo ciekawego można znaleźć w dobrej cenie. Dodatkowo odnoszę wrażenie, że jest trochę takich rzeczy co z opisu są dokładnie tym samym co u nas na allegro i się tak zastanawiam, czy na tym allegro niektórzy przypadkiem nie kupują taniej "za granicą" by sprzedać drożej u nas..?

Tak kompletnie samemu nie wykonując tych linków...? Coś wiecie na ten temat..? :D

Napisałem tam z błędem ;) chodziło o seoclerks.com. Dziwne że nikt nic nie napisał. Polscy mądrale z pozycjonowania nic nie wiedzą o największym targowisku usług seo w całym światowym internecie...? Czy ogarnął was strach, że spadnie sprzedaż waszych usług na allegro? Czy może wśród was samych jest trochę tych co tam kupują i sprzedają na allegro znacznie drożej udając, że to ich własne usługi..? :D

Polscy mądrale z pozycjonowania nic nie wiedzą o największym targowisku usług seo w całym światowym internecie...?

Największe targowisko śmieci ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Czy może wśród was samych jest trochę tych co tam kupują i sprzedają na allegro znacznie drożej udając, że to ich własne usługi..? :D

jak to pisze jeden z najczęściej piszących - testy, testy i jeszcze raz testy. Przetestuj Indyjczyków i Pakistańczyków według rzetelności , skrupulatności i terminowości i sam zarabiaj. Jak miał bym dać 10 $ za coś na tej stronie i nie mieć żadnych gwarancji bądź dać 60 zł za tą samą usługę komuś kogo znam lub kogoś kogo mogę zaskarżyć to wybór jest prosty :). BTW - na fiver ceny są niższe więc tam też możesz potestować i zarabiać :)

Dziwne że

tego nie robisz bo przecież się nie boisz a kaska każdemu się przydaje ;)

Polscy mądrale z pozycjonowania nic nie wiedzą o największym targowisku usług seo w całym światowym internecie...?

Największe targowisko śmieci ....

Tak...? dziwne bo widzę tam dużo dobrego i dużo też o tym piszą na innych forach. Ja więcej siedzę na forach zagranicznych niż na polskich. A uważasz, że na tym największym targowisku jest mniej niż na polskim allegro i to co na naszym allegro to takie cuda co tam się nie znajdą?

A pytałem też o zakupy na ebayu i zauważcie też, że i tu i tam są recenzje i oceny jak na allegro co pomaga w podejmowaniu decyzji, no i na forach zagranicznych forumowicze wymieniają się poglądami co do robienia tam zakupów..

No to w takim razie gdzie wg Ciebie najlepiej robić zakupy seo? co jest od tego lepsze? Skoro uważasz to za targowisko śmieci, to na pewno musisz znać dużo lepszych miejsc na zakupy :D

Więc podziel się z nami... :)

Tak jak już pisałem, widziałem tam dokładnie takie same aukcje co na naszym allegro, tylko że dużo taniej co daje do myślenia, że ktoś to kupuje tam a sprzedaje tu...

A co do usług pakistańczyków i innych... Nie mam żadnych uprzedzeń i fobii a za granicą to ze wszystkich narodowości najłatwiej przejechać się na polakach i jak czytam wpisy na naszych forach, to dopiero widać ile jest ściemniaczy zamiast pomagaczy...

nie rozumiem..

Nie rozumiesz to po co mi tu piszesz. Pisz tam gdzie potrafisz zrozumieć, oczywiście źle wszystko zinterpretowałeś i oczywiście nie piszesz na temat. Przeczytaj jeszcze raz post numer 1 w temacie. Pytanie jest o to, gdzie wg was najlepiej robić zakupy linków..? Jak masz coś do doradzenia to napisz, nie masz to nie psuj wątku, nie zmieniaj tematu. Nie mam urazu do Polaków, to była riposta na fobie zakupów u obcokrajowców, tak jak by Polacy byli znani z uczciwości a Ci z innych krajów i w ogóle kontynentów to już na pewno uczciwych ofert nie mają ;)

Było też pytanie o to: że na allegro widać dokładnie te same usługi, identyczne, np piramida co ma takie same poziomy, taką samą ilość linków na każdym poziomie z takich samych źródeł a opisy aukcji są takie same. Po prostu na allegro doszło tylko do przetłumaczenia treści na język polski.

Tu się pojawia ważne zagadnienie, co pomóc może wielu internautom, jak będą wiedzieć, że to samo mogą kupować taniej i jeszcze ważny wniosek: nie każdy ale część sprzedawców usług seo na allegro tak ładnie ściemniają, że twierdzą, że sami robią te linki. Podczas gdy wygląda to tak, że np Ty kupujesz od kogoś na allegro a on wcale nie robi linków a kupuje usługę dla Ciebie na seoclerks.com.

Więc jest jeszcze do tego podtemat - kolejny sposób zarabiania na pozycjonowaniu.

O tym miała być dyskusja. Umiesz pisać na temat i powstrzymać się od wyobrażeń na temat tego co ja sobie myślę, to pisz, jak nie umiesz, to proszę, nie pisz mi tu i nie psuj sensu i wartości wątku, który założyłem.. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności