Skocz do zawartości

Dla mnie normalnie numero uno kulinariów

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Jakaś niezależna TV powinna gostkiem się zainteresować :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Na co cenny czas marnotrawisz...

Zero zmarnowanego czasu , tak się robi SEO :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

SEO to się dziś robi, jakby gość dorzucił do zupy stare kalosze, młotek i komórkę, a następnie wszystko zmiksował mieszarką do farb. Nawet nie musi przeklinać wtedy. Oglądalność 1000 razy większa i SEO samo się robi.

Takie niestety czasy, im bardziej ktoś "poj...any", tym większy sukces.

A prywatnie, to z uwagi na język tego przykładu, mój umysł tego nie akceptuje. Ani to dla mnie śmieszne ani mądre, ot prymitywna papka dla prymitywnych ludzi. Nawet jeśli miałoby mi to dostarczać milionową oglądalność, to ani tego nie będę robił ani oglądał. Akurat należę do tych chyba niewielu osobników, którzy niektóre wartości i kulturę traktują serio i nie zniżą się do pewnego poziomu za żadne pieniądze. To tak jak być postytutką. Dla niektórych kobiet to żaden problem, dla innych rzecz niewyobrażalna za żadne pieniądze.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności