Skocz do zawartości

Koszt optymalizacji , wykonanie

UniX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A jak się sprawa zakończyła?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No i firma okazała się być Fair .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No nic znajdą innego jelenia.

Co do kwoty zlecenia to chyba Klient nie ustalił jej sam. A jak godzisz się, że coś zrobisz za daną kwotę to robisz i nie ma ale.

Mało firm robi fotki za free aby pokazać je w portfolio itd. Tak się zyskuje doświadczenie, kontakty i szacunek do Klienta.

Ale teraz każdy musi robić za min 10 tys. i jeszcze patrzy na innych ile zarabiają. Prawnik 100tys to ja mu przywalę więcej.

Liroy kiedyś śpiewał o takich kołysankę.

Tylko Blake haruje po 25h dziennie ale on ma dostęp do herbaty w dobrej cenie:)

Szkoda, że się nie dowiemy kto tak profesjonalnie podchodzi do optymalizacji.

Strach się bać co by narobili z większym serwisem.

Fair by byli jak by oddali kasę i powiedzieli, że nie zrobili optymalizacji i przepraszają.

A tak to zostali złapani na gorącym uczynku i przyznali się do błędu.

O dzizas...

Panowie za 300 zł zrobili niewiele potem autor rozdmuchał wątek na PIO i panowie oddali kasę...

Gratuluje jednej i drugiej stronie podejścia do biznesu na poziomie przedszkola.

Jak chcemy coś dobrze, to zapłaćmy za to dobrze. Sama Lexy napisała, że za audyt - nie za wprowadzenie optymalizacji ale za audyt niektórzy biorą 500 zł.

Takie typowe podejście - chce mieć najlepiej za jak najmniej. Tak se ne da Pane.

Bardzo wściekła meblościanka

Firma oddała pieniądze za optymalizacje serwisu

Dla mnie takie stwierdzenie wysuwa dwie tezy:

1. firma krzak

2. autor tematu ściemnia

Żadna porządna firma nie oddaje pieniędzy za świadczoną usługę.

Chyba, że nie jest to firma tylko gimnazjalista, inkubator lub jeszcze coś gorszego. W takim razie gratuluję wyboru.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Żadna porządna firma nie oddaje pieniędzy za świadczoną usługę.
Jak sam napisałeś "za świadczoną usługę." :nie_powiem:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Autor twierdzi, że usługa została wykonana.

Eee , czepiasz się słówek.

Ciekawe co powiesz jak zamawiając frytki zobaczysz na talerzu garść zmrożonych frytek z paczki, przecież zamówiłeś frytki i dostałeś frytki a że surowe to insza inszość :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ciekawe co powiesz jak zamawiając frytki zobaczysz na talerzu garść zmrożonych frytek z paczki,

Po pierwsze nie należy zamawiać w podejrzanych firmach i nie kierować się tylko ceną. To podstawa podstaw.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ciekawe co powiesz jak zamawiając frytki zobaczysz na talerzu garść zmrożonych frytek z paczki,

Po pierwsze nie należy zamawiać w podejrzanych firmach i nie kierować się tylko ceną. To podstawa podstaw.

To weź to wytłumacz 80% konsumentom i przedsiębiorca w Polsce.

Ale jest też druga strona medalu, ja tam wolę żeby te 80% polazło tam gdzie najtaniej bo taki klient to najbardziej marudny (nie wymagający - nie mylić pojęć, wymagać wolno! a nawet trzeba) i wszechwiedzący, typ pod słońcem.

Bardzo wściekła meblościanka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności