Skocz do zawartości

Koszt optymalizacji , wykonanie

UniX

Rekomendowane odpowiedzi

Szalf, bez urazy ale "zapomniał wół jak cielęciem był" . Nigdy Ci się nie zdarzyła "wtopa" ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Można dobrze zjeść za 30 zł i można kiepsko zjeść za 300 zł. Przedmiotowa strona ma zaledwie trzy podstrony, więc można dobrze pewne prace wykonać za te 320 zł. Wiec nie traktuj 320 zł jak by to było na batonik...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nigdy Ci się nie zdarzyła "wtopa"

Zdarzyła się. Zawsze jednak zabezpieczam się na taką ewentualność.

Pisałem już o tym wcześniej ale powtórzę.

Ten zakres prac co wymienił autor nie jest wart 320 zł. (niezależnie czy wykonano usługę czy też nie). Taki zakres prac wykonuje się gratis w ramach pozycjonowania. . Autor pisał, że firma też pozycjonowała jakieś frazy. Dlatego twierdzę, że to firma krzak.

Zmiana meta, dodanie robots, sitemap et. nie jest optymalizacją

No, chyba, że nie zdążyli tego wszystkiego wykonać z braku czasu. :) Taką "optymalizację" robi się w godzinę, może dwie + kawa. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

A ja twierdzę, że klienci na SEO dalej mają blade pojęcie w temacie , m/inn dzięki nam bo branżunia ściemnia na potęgę i wciska takie kity, że "głowa mała" ... Ten przypadek jest po prostu przykładem na to.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ten zakres prac co wymienił autor nie jest wart 320 zł.

Zakres prac jest wart tyle ile sobie ktoś za niego zażyczy, jakby klient pomyślał to by spytał w 3 firmach o cenę i zakres prac.

Właściwie nie wiadomo czy firma pozycjonowała jakieś jego frazy bo napisał też, że "Najpierw zleciłem optymalizację" (chyba że mi umknęło) więc mógł zlecić tylko optymalizację. Chyba nie powiecie mi, że robicie to za free licząc na to, że może się uda zdobyć klienta. Gdyby usługa była wykonana prawidłowo normalnie należy się za to opłata.

Taką "optymalizację" robi się w godzinę, może dwie + kawa.

Co nie zmienia faktu, że mógłbyś za to policzyć 50 zł jak i 200 i nie zmienia to faktu, że gdyby to było "nic" to każdy by sobie sam to zrobił albo robiłby to wykonawca strony.

takiej lekkiej i zabawnej
To nie jest zabawne. Klient wydaje swoją kasę i jeszcze musi tracić czas na pisanie na forum i jakiś odwołań do wykonawcy zlecenia.

To jest raczej żenujące :nie_powiem:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności