Skocz do zawartości

Strona nie spełnia kryteriów google... co robić?

Robertta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakiś czas temu zachciało mi się uruchomić adsense na swoich stronach. Zrobiłem błąd podając stronę, którą niedawno założyłem z niewielkim ruchem i niewielką ilością treści. Strona ta to strona z darmowymi ogłoszeniami.

Google odrzuciło mój wniosek o umożliwienie wyświetlania reklam :(, spróbowałem jeszcze ze 2 razy wysłać wniosek i za każdym razem to samo.

Kolejny wniosek wysłałem podając adres innej mojej strony - forum dyskusyjnego, największego w Polsce w danej dziedzinie, mającego zarejestrowanych ponad 50.000 użytkowników i prawie 400.000 postów. Google znowu odrzuciło mój wniosek...

Założyłem nowe konto google i z nowego konta spróbowałem znowu wysłać zgłoszenie - znowu kicha...

Czy moja strona jest "na celowniku" przez poprzednio wysyłane zgłoszenia? Nie sądzę że forum o którym pisałem rzeczywiście nie spełnia wymogów google

Co robić? Czy ktoś może mi pomóc w założeniu adsense?

Jeżeli znalazł by się ktoś pomógł by mi zainstalować reklamy na jakimś koncie zapłacę za tą usługę.

Podaj adresy obu tych stron, a zwłaszcza forum.

Być może forum z jakiegoś innego powodu łamie regulamin AdSense.

Nikt o zdrowych zmysłach nie zainstaluje swoich reklam komuś obcemu na serwisie, nad którym nie ma kontroli.

Nie chodzi mi tutaj aby ktoś zainstalował swoje reklamy tylko zrobił taki myk że założył konto adsense, następnie złożył wniosek o reklamy podając adres swojej strony, która spełnia kryteria i po otrzymaniu zgody na publikacje reklam przekazał - odsprzedał mi konto adsense. Wtedy ja będę już mógł umieszczać reklamy gdzie będę chciał.

Adresy stron posyłam na PW

No niestety nie mogę wysłać PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności