Skocz do zawartości

sklep na FB

szynszyl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie dotyczące zakladania sklepu na FB. Mój sklep działa na WordPressie, chciałabym też założyć sklep na FB, czy można to jakoś połączyć, żeby nie było trzeba tworzyć nowego sklepu? Czytałam o wtyczkach np do click shop, shoper. A co z wordpressem? Nie mogę znaleźć informacji o wtyczkach do niego. Bardzo proszę o informację

• 2 tygodnie później...

Od lipca Facebook z wybranymi sklepami (w USA) testuje Buy Button. Ta funkcjonalność pozwala na zakup w sklepie internetowym bez opuszczania Facebooka. Niewykluczone, że w przyszłym roku będziesz mógł korzystać z tego rozwiązania. Możesz też zainteresować się narzędziem o nazwie ECWID ale to raczej widgety do sprzedaży na stronach www/FB.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności