Skocz do zawartości

[Startup] Linkhouse.pl - sklep SEO, profesjonalny linkbuilding

Linkhouse

Rekomendowane odpowiedzi

Już po raz drugi bierzemy udział w ogólnoświatowej akcji promocyjnej związanej z Black Friday & Cyber Monday.

Z tej okazji prawie wszystko w naszym sklepie 5-50% taniej (poza promocją blasty, żeby nie było że zachęcamy).

Szczegółowa lista produktów objętych promocją poniżej:

Linki z polskich profili – 15% taniej

Linki ‚TrustRank’ – 10% taniej

Linki z zagranicznych profili – 20% taniej

Linki z polskich forów (sygnatury i linki w postach) – 15% taniej

Wszystkie pakiety katalogowania stron – 5% taniej

Pakiety SEO – 20% taniej

Pakiety SEO PL – 5% taniej

Pakiety linków MIX DF (fora, profile, blogi) – 5% taniej

Pakiet Zapleczowy BIG i Pakiet SEO Max – 5% taniej

Dodanie 50, 100 lub 150 linków z ogłoszeń – 5% taniej

Listy SEO – 50% taniej

Promocja trwa w dniach: 27.11 - 30.11

Zapraszamy!

Linkhouse.co - platforma content marketingu i link building z największą bazą serwisów, narzędziami ułatwiającymi tworzenie ofert linkowania i śledzenia jego efektów. 

Wyniki Badania Link Building w Polsce - 2018

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

27 listopada zamówiłem jeden pakiet SEO, wtedy też zrealizowałem płatność. Do 30 dni miałem otrzymać raport z usługi, ale nie mam go do dziś, e-mail milczy, także nie polecam.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 1 miesiąc temu...

27 listopada zamówiłem jeden pakiet SEO, wtedy też zrealizowałem płatność. Do 30 dni miałem otrzymać raport z usługi, ale nie mam go do dziś, e-mail milczy, także nie polecam.

Cześć mmr88 :) Termin realizacji wypadał na 27 grudnia, a więc w dosyć szczególnym okresie. Nie jest to oczywiście wytłumaczenie, dlatego też w pierwszych dniach stycznia otrzymałeś zaległy raport i kod rabatowy. Liczę, że po jego wykorzystaniu zmienisz zdanie na temat naszych usług  :)

@tragarz - niestety, nie podejmujemy się takiego wróżenia :)

Linkhouse.co - platforma content marketingu i link building z największą bazą serwisów, narzędziami ułatwiającymi tworzenie ofert linkowania i śledzenia jego efektów. 

• 2 tygodnie później...

Witaj it_management :) Dziękuję za skorzystanie z naszych usług.

Na maila odpowiedź już otrzymałeś - wysłałeś go wczoraj po godzinie 13 i niestety trafiłeś na dzień, kiedy BOK wcześniej kończył pracę.

Co do terminu realizacji - jest on aktualnie dłuższy niż zwykle (aktualnie ok 7-8 dni zamiast 3-5) z uwagi na zainteresowanie, ale stale poszerzamy kadrę copywriterską i te problemy wkrótce znikną. Dla porządku dodam tylko, że nie ma obaw o niedotrzymanie 21-dniowego terminu , który dotyczy zamówień z przygotowaniem tekstów. 1 dzień roboczy to doskonały wynik - przyznaję, że na ten moment nie jesteśmy w stanie przygotować dla nowego zamówienia 7 artykułów i dopilnować ich publikacji na 7 portalach w ciągu 24 godzin, ale dążymy i nadal będziemy do skracania czasu realizacji.

• 1 miesiąc temu...

Poskarże się na forum to może coś się posunie do przodu.

1. Nie dostałem zwrotu $ za część niezrealizowanego zamówienia z dnia 2016-02-19

2. Nie zostało zrealizowane zamówienie   2125          2016-03-19

Niestety ale trudno jest wam wystawić dobrą opinie. Podstawowy problem to brak komunikacji z klientem - czemu to ja jako klient mam dzwonic/pisać prosić o zrealizowanie zlecenia - to jest moj stracony czas i tym samym stracone $.

W panelu powinien być jakiś status zamówienia czy sa już gotowe teksty, czy czekają na publikacje/zatwierdzenie - zobaczcie jak działa to w Whitepress który powinien być pod tym względem wzorem. Wszystko jasne/przejrzyste.

Witaj :)

Posunie, choć to nie kwestia poskarżenia na forum, a zbieg okoliczności - ostatni z zamówionych linków właśnie wrócił.

Ad. 1. Odnośnie zwrotu biję się w pierś, jak najbardziej niedopatrzenie z naszej strony - jeszcze dziś otrzymasz wyrównanie.

Ad. 2. Zamówienie już zrealizowane.

Jak wiesz i wiedziałeś to po poprzednim zamówieniu u nas nie posiadamy na ten moment panelu, ciężko więc dywagować na temat tego jakie opcje powinny w nim być. Whitepress działa bardzo dobrze i bacznie mu się przyglądamy pracując nad własnym zautomatyzowanym rozwiązaniem.

Posiadanie w ofercie sporej ilości lokalnych portali, których nie ma nikt inny wiąże się niestety czasem z sytuacjami takimi jak ta, która spotkała Ciebie przy tym zamówieniu, gdzie z właścicielem nie ma kontaktu przy zamówieniu, mimo że wcześniej zgłosił swoją ofertę. 

Co do kontaktu - postaramy się poprawić, ale mimo wszystko bardzo docenilibyśmy choć 1 wiadomość przed skargą na forum - myślę, że mail zająłby mniej czasu :)

@SEOJanusz - podaj proszę numery tych 3 zamówień. Klientów którzy zdążyli już 3x zamówić artykuły nie mamy jeszcze setek, więc podejrzewam, że kojarzyłbym gdyby taka sytuacja faktycznie miała miejsce. Także będę wdzięczny za podanie numerów zamówień, których dotyczy Twój post :)

• 3 tygodnie później...

Z usług - Linkhouse.pl - jestem zadowolony. Moje zamówienia są zrealizowane, kolejne czeka. W sumie nie liczę z zegarkiem w ręku jak koledzy powyżej ;) Ale raporty dostaję i wiem, że usługa zrealizowana prawidłowo.

Oby tak dalej, a będzie dobrze.

Pozdrawiam,

Michał

Z usług - Linkhouse.pl - jestem zadowolony. Moje zamówienia są zrealizowane, kolejne czeka. W sumie nie liczę z zegarkiem w ręku jak koledzy powyżej ;) Ale raporty dostaję i wiem, że usługa zrealizowana prawidłowo.

Oby tak dalej, a będzie dobrze.

Pozdrawiam,

Michał

Jestem w stanie uwierzyć, że ktoś się zarejestrował na forum po to aby napisać negatywną recenzję, ale pozytywna ocena z jednym postem jest tak wiarygodna jak prognoza pogody TVN

i w złym momencie szeptanka jest robiona bo strona padła :)

@SeoMagic
Konto Skuteczny Michał jak widzisz zostało zarejestrowane 17.11.2015, więc chyba teoria o zarejestrowaniu w celach szeptanki średnio się sprawdza :simple_smile:
Temat przeznaczony jest dla klientów - zarówno zadowolonych jak i niezadowolonych. Prosiłbym w związku z tym, o trzymanie się jego przeznaczenia i choć pokusa jest wielka - niespamowanie.
Dzięki za informację o stronie - pad był chwilowy, strona działa normalnie.

• 5 tygodni później...

@SeoMagic
Konto Skuteczny Michał jak widzisz zostało zarejestrowane 17.11.2015, więc chyba teoria o zarejestrowaniu w celach szeptanki średnio się sprawdza :simple_smile:

Temat przeznaczony jest dla klientów - zarówno zadowolonych jak i niezadowolonych. Prosiłbym w związku z tym, o trzymanie się jego przeznaczenia i choć pokusa jest wielka - niespamowanie.

Dzięki za informację o stronie - pad był chwilowy, strona działa normalnie.

spamer na levelu 1 zarejestruje konto, doda posta i już nigdy nie wróci, a spamer na levelu 2 zarejestruje konto wcześniej, aby później bardziej wiarygodnego posta dodać.

co do spamowania:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/228507-wykonam-polskie-profile-trust-rank-linki-dofollow-pr-2-7/#entry1482636

na tym forum kilka razy było już ogłaszane że PR nie istnieje i z tego co kojarzę to kilka razy proszono was aby nie reklamować profili z PR 2 - 7.

może trzeba wskoczyć na poziom spamera 3 ?

"aby później bardziej wiarygodnego posta dodać."

Jak widać nie wyszło wiarygodnie, skoro forumowe CSI w postaci SeoMagica błyskawicznie wykryło spisek ;)

PR istnieje, nie jest tylko aktualizowany publicznie.

Ogłoszenie to faktycznie nasz błąd, a jeśli chodzi o ofertę w sklepie to jesteśmy w trakcie aktualizowania list tak, aby nie podawać w nazwach i opisach produktów PR, bo faktycznie nie ma on obecnie wiele wspólnego ze stanem faktycznym.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności