Skocz do zawartości

[Startup] Linkhouse.pl - sklep SEO, profesjonalny linkbuilding

Linkhouse

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

czy mogę liczyć na odpowiedź dotyczącą zamówienia 2597? Odpowiedź oczywiście przez mail, nie w tym wątku.

Dziękuję!

@marcu1, Oczywiście, jak na każdą wiadomość:) Z tego co widzimy mail jest z rana. Staramy się odpisywać najszybciej jak możemy, lecz w przypadku bardzo pilnych spraw prosimy o kontakt telefoniczny. Najlepiej bezpośrednio z działem BOK pod nr telefonu: 794 977 899. Odpowiedź zostanie wysłana wkrótce.

Linkhouse.co - platforma content marketingu i link building z największą bazą serwisów, narzędziami ułatwiającymi tworzenie ofert linkowania i śledzenia jego efektów. 

Wyniki Badania Link Building w Polsce - 2018

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bf_PiO.jpg

Promocja Black Friday & Cyber Monday - 25.11.2016 08:00 - 28.11.2016 - 23:59

Zniżki sięgają nawet 50%

Przy zakupie artykułów sponsorowanych otrzymasz 10% kickback!

Szczegółowy wykaz produktów objętych promocją:

- 10% na linkowanie abonamentowe - na pierwsze 3 miesiące!

- 10% na wizytówki NAP (w tym zagraniczne)
- 5% katalogowanie stron - na wszystkie pakiety katalogowania
- 5% dodawanie ogłoszeń
- 20% Pakiety SEO Branżowe
- 10% linki z polskich forów
- 10% linki z polskich profili
- 5% Pakiety SEO Polskie (w tym również pakiety MIX i MIX XL)
- 5% Pakiety Zapleczowe BIG, BIG Premium i Pakiet SEO Maxxx
- 10% wszystkie linki zagraniczne
- 50% Blasty GSA

Wszystkie produkty objęte promocją znajdziesz pod tym adresem:

Serdecznie zapraszamy!

Linkhouse.co - platforma content marketingu i link building z największą bazą serwisów, narzędziami ułatwiającymi tworzenie ofert linkowania i śledzenia jego efektów. 

• 2 miesiące temu...

Cześć!

Skorzystałem z oferty: 

https://linkhouse.pl/home/1054-pakiet-start.html 

i jestem bardzo zadowolony ze współpracy:)

Odczucia ogólne:

• wraz z założeniem konta otrzymuję dostęp do panelu, w którym widzę, na jakim etapie jest realizacja mojego zlecenia;
  • na plus terminowość: zlecenie zrealizowane zostało na cztery dni przed końcem.

Szczegóły realizacji:

• strona zapleczowa wygląda bardzo porządnie – dobre teksty, fajna templatka WP, podpięty fan pejdż. Parę rzeczy zmienię, ale to akurat moje widzimisię. Dostałem dane do logowania i będę ją rozwijał;
  • posty na forach – miało być 20, poszło trochę więcej, w razie gdyby moderatorzy usunęli. Linkowanie zostało zrobione z kont mających kilka postów, dostałem też do nich dostęp i będę sam je używał;
  • ogłoszenia – na 50 ogłoszeń przeszło 40 – ale akurat tutaj wiedziałem, że może być ryzyko, bo puściłem do zlecenia wartościową zapleczówkę;
  • katalogowanie – raport otrzymam, jak wpisy zostaną zaakceptowane, ale widzę, że faktycznie strona została dodana do tych dużych katalogów, które jeszcze się ostały. Teksty są unikalne, a anchor teksty – użyte według mojego zarządzenia.

Za kilka tygodni wypowiem się na temat pozycji.

W każdym razie będę wracał do współpracy z Linkhouse i wypróbuję też inne pakiety.

Pozdrawiam,

Jacek

• 1 rok później...
Trzymajcie się z dala od tej firmy.
Totalnie bezczelni [ nierzetelni partnerzy ], co pokrótce wyjaśniam:

1. Przed płatnością super kontakt. Po płatności brak odpowiedzi na maile i sms'y.

2. Próbowali mnie oszukać na kasę. Dostałem maila z informacją o zakończeniu prac i musiałem im podliczyć sam wszystko od A do Z, żeby im udowodnić, że zostało mi jeszcze 40% budżetu! Gdy to zrobiłem to bezczelnie udawali, że oczywiście że to nie koniec budżetu, że jeszcze pracują nad moim zleceniem, a gdy podałem datę i godzinę maila, w którym to napisali mi, że budżet się skończył to Pan w słuchawce nie wiedział co powiedzieć.

3. Artykuły, które zamieszczali czasem nie różniły się więcej niż o 10% od innych w internecie! Czyli kradną treści i nawet im się ich nie chce przerabiać, dodają tylko parę słów.

4. Na koniec dopieprzyli stronie tzw. blasta, czyli puścili parę set/tysięcy linków automatycznych, skutkiem czego 5 letni proces pozycjonowania mojego sklepu spalili w jeden tydzień.

Do tej pory wydałem ponad 100 tys. na to, aby być w pierwszej 10-ce na frazę sięgającą 38 tys. wyszukiwań miesięcznie, przez bezczelność tej firmy z pozycji 8 wyfrunąłem na 90! Przez tę firmę poniosłem straty na dziesiątki tysięcy złotych!

PRZESTRZEGAM KAŻDEGO PRZED TĄ FIRMĄ. TO [ nierzetelni partnerzy ] NIE LICZĄCY SIĘ Z KLIENTEM, A LICZĄCY NA JAK NAJWIĘKSZĄ ILOŚĆ NOWYCH, KTÓRYCH MOGLI BY WYKORZYSTAĆ.

Mówię oczywiście o LINKHOUSE !!!!

Dzień dobry Panie Mateuszu. Przykro nam czytać taką wypowiedź, zarówno z uwagi na jej ton jak i zawartość nieprawdziwych informacji. Faktycznie w trakcie realizacji zlecenia pojawiły się problemy komunikacyjnie, nie była natomiast naszą intencją zarzucana nam próba oszustwa w kwestii dostępnego budżetu.

Teksty do publikacji artykułów sponsorowanych przygotowywane są od podstaw przez naszych pracowników oraz kontrahentów. Nie kopiujemy ich z zewnętrznych źródeł dlatego chętnie zapoznamy się z konkretnymi przykładami wspomnianych nieprawidłowości (sprawdziliśmy wszystkie zrealizowane dla Pana teksty i nie znaleźliśmy żadnych znamion plagiatów).

Zarzut o skierowaniu blasta na Pana stronę jest zwykłym kłamstwem. Jedyny blast, który został przez nas wykonany został zrealizowany za Pana zgodą jako podlinkowanie innych zamówionych linków, w dodatku kilka dni po wspomnianym spadku. Jako Linkhouse realizujemy jedynie linki zlecone przez klientów, nie podejmujemy działań na własną rękę, więc informacja o poniesionych z naszej winy stratach również jest nieprawdziwa.

• 7 miesięcy temu...

Czemu moje opinie o Linkhouse zostały usunięte z tego tematu?

Oczywiście Linkhouse usunął moje serwisy po tym jak wyraziłem swoje niezadowolenie z ich podejścia do klienta na tym forum.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

@cannot linkhouse nie ma możliwości usuwać tutaj postów i wątków. Zrobiliśmy to My - jako mordzi i admini. Jak chcesz drzeć koty z LH proszę albo o założenie odobnego wątku w odpowiednim forum albo proszę skorzystac z ich supportu. W tym wątku nie wydzieramy japy na LH jak również nie dyskutujemy oraz nie prosimy o wskazanie alternatyw (wystarczy poszukać bo jest mnóstwo). Dalsze posty będą również usuwane/ukrywane.

Ten wątek jest wątkiem ofetowym i takim pozostanie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@cannot 

To my jesteśmy Twoim klientem, a nie Ty naszym. My kupujemy od Ciebie reklamę, którą sprzedajemy dalej naszym klientom. Jeżeli nazywasz swojego klienta "januszem biznesu", to musisz się liczyć z tym, że mu się to nie spodoba i może zaniechać korzystania z Twoich usług - i dokładnie tak stało się w tym przypadku. To tyle z naszej strony, dziękujemy za dotychczasową współpracę i życzymy spokojnych oraz wesołych świąt :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności