Skocz do zawartości

Linki. wymiana. wszystkie.

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Jeśli jesteś zainteresowany wymianą linków, umieść na swojej stronie poniższy kod:

<a href="https://galeria.zymen.net" title="galeria zymen">galeria zymen</a>

W zamian umieszczę na stronie (https://galeria.zymen.net) oraz na wszystkich podstronach (patrz na dole strony) link do Twojego sajta.

Chwilowo strona została dopiero dodana do google oraz jest dodawana do katalogów, wkrótce google powinno zindeksować kilka jej linków ze stron o PG 3,4,5.. [około 10-20 stron]

pozdr.

Też mam galerię Coppermine i Google ładnie zaindeksowało wszystkie podstrony ze zdjęciami - bez instalowania żandych dodatków. W Twoim przypadku trochę się uzbiera tych linków.

Wracając do tematu: ile planujesz umieszczać linków na dole? Jeśli nie będzie tak nawalone jak na niektórych stronach, to jestem chętny. Nie chcę znowu pisać tego samego, więc kliknij tu po więcej informacji.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Ano mam zamiar nie przesadzać.. aczkolwiek to ma być sajt z PG przynajmniej 5.. :-)

Jeśli jesteś zainteresowany, podaj swój kod. Ja zdjęć będę wrzucał co chwila trochę.. nowe zdjęcia, to nowe rzeczy, google powinno ładnie indeksować :-)

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności