Skocz do zawartości

salab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
6 godzin temu, Kochan napisał:

No i z ciekawości co jeżeli zakupimy pakiet,  maszyna ruszy a moderacja serwisu zbanuje profile które wykopały :)?

Biorąc pod uwagę, ze na 10 wykopów z kampanii doszło jeszcze 20 naturalnych - jak to ma ktoś odróżnić i banować wybiórczo?

1 minutę temu, arve_lek napisał:

Czy planujecie wprowadzić opcję: udostępnij fanpage, a nie tylko posta ?

Na chwilę obecną za małe zainteresowanie, może w przyszłości.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Przetestowałem i za wiele nie mogę powiedzieć bo 1 strona nie została osiągnięta. Myślę, że przetestować trzeba byłoby z większą ilością wykopów ale to nie teraz jak wiedzą co się dzieje :P  System działa co widać, trzeba czekać aż będzie można kupić wykopy w systemie i zacząć się bawić na całego.

Powodzenia życzę autorowi bo potencjał jest, dziękuje bardzo za możliwość wzięcia w teście. Gratuluje osiągnięcia Strony głównej.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

13 godzin temu, salab napisał:

Na chwilę obecną za małe zainteresowanie, może w przyszłości.

Z mojego doświadczenia wynika, że udostępnienie fanpage - najlepiej z opisem o czym jest i dlaczego się go poleca, jest chyba najszybszą drogą do zbudowania pierwszej grupy odbiorców. Wtedy w like klikają osoby, które faktycznie są zainteresowane tematyką. Może więc wprowadzicie tę funkcjonalność do pakietu usług na start? 

Mnie zastanawia za to, czy istnieje możliwość grupowania użytkowników według zainteresowań? Są w miarę uniwersalne fanpage, które oczywiście zyskają na takich kampaniach, ale jeśli ktoś np. prowadzi sklep z pilarkami do drewna albo prowadzi usługowe kopanie, to takie polubienia na dłuższą metę nic mu nie dają. W każdym przypadku w mediach społecznościowych chodzi o feedback, kupowanie pustych like jest mało atrakcyjne.

4 godziny temu, Roszp napisał:

Mnie zastanawia za to, czy istnieje możliwość grupowania użytkowników według zainteresowań? Są w miarę uniwersalne fanpage, które oczywiście zyskają na takich kampaniach, ale jeśli ktoś np. prowadzi sklep z pilarkami do drewna albo prowadzi usługowe kopanie, to takie polubienia na dłuższą metę nic mu nie dają. W każdym przypadku w mediach społecznościowych chodzi o feedback, kupowanie pustych like jest mało atrakcyjne.

Takie rzeczy tylko w FB Ads. BuyFans najlepiej działa w synergii z FBAds - czyli dopalamy post/reklamę i na to idą targetowane na grupę docelową Adsy.

Przetestowałem usługę. Otrzymałem w promocyjnej cenie 40 wykopów. Ze względu na wartość wpisu dostał się on na stronę główną z ponad 300-stoma wykopami. Ruch w serwisie był niewielki (>200 wejść) ze względu na dość ciężki temat artykułu.

Wcześniej już korzystałem w naturalny sposób z Wykopu, więc mogę powiedzieć, że usługa będzie ciekawa dla treści, które faktycznie są dobre, interesujące dla społeczności. Te słabsze umrą śmiercią naturalną. Sito wykopowe wymagałoby solidnych 500 wykopów, by równoważyć ewentualne zakopy.

Niemniej usługa warta polecenia, bo boost na dole przyspiesza dotarcie dobrych treści do strony głównej.

Serdeczności!

Również przetestowałem usługę.

Moje znalezisko nie dostało się na główną, ale otrzymało trochę plusów. Część kont wykopujących to nowi użytkownicy.

Marketing na Wykopie jest bardzo wymagający, użytkownicy są wrażliwi na kryptoreklamę. Materiał musi być dopasowany do społeczności, która tam przebywa.

Lajki na Fb są świetnym sposobem na zwiększenie zasięgu fanpage, komentarze trochę sztywne, ale ogólnie spoko. Trzeba to połączyć z własnym marketingiem i reklamami.

17 godzin temu, tester napisał:

Również przetestowałem usługę.

Moje znalezisko nie dostało się na główną, ale otrzymało trochę plusów. Część kont wykopujących to nowi użytkownicy.

Marketing na Wykopie jest bardzo wymagający, użytkownicy są wrażliwi na kryptoreklamę. Materiał musi być dopasowany do społeczności, która tam przebywa.

Lajki na Fb są świetnym sposobem na zwiększenie zasięgu fanpage, komentarze trochę sztywne, ale ogólnie spoko. Trzeba to połączyć z własnym marketingiem i reklamami.

Dziękujęmy za recenzję. Wszystko sięzgadza, najwięsze korzyści osiągamy z synergii z innymi działaniami (np FB Ads na dopalone posty).

• 2 tygodnie później...

Majówkowa promocja

Pierwsze 3 osoby (takie, które wwcześniej nie korzystały z systemu), które napiszą w systemie wiadomość "promocja majówka" otrzymają od nas pakiet starter gratis.

No to ja się zgłaszam, ostatnio chyba zapomnieliście puścić :)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności