Skocz do zawartości

Reklamowanie podróbek

przep

Rekomendowane odpowiedzi

Jak donoszą media aż 1/4 reklamowanych na fejsie produktów to podróbki.

24 proc. reklam publikowanych w serwisie Facebook prowadzi do stron z podróbkami. Najczęściej promowane w ten sposób są podrobione towary luksusowe - wynika z badania przeprowadzonego przez włoskich ekspertów....

Wydaje się że powstrzymywanie FB od dawania reklam nie ma sensu, gdyż serwis ten utrzymuje się głównie z... reklam.

W III kwartale br. wpływy reklamowe Facebooka wyniosły 2,96 mld dolarów, stanowiąc zdecydowaną większość przychodów portalu

Tak podają w wirtualnych mediach.

A Wy jakbyście się czuli gdyby jedną z lepszych reklam w danym miesiącu była reklama promująca podróbkę Waszego produktu?

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Nawet nie byłam świadoma że takie rzeczy dzieją się za FB. Podrubki to niech reklamują lub sprzedają na allegro ale nie na FB.

Zważywszy na debilizm większości użytkowników FB to nawet jakoś mi nie żal ich. Widoczni czas zacząć sprowadzać oklepane już Nike Air-y ;) z chin i sprzedawać na FB w dobrej cenie skoro jeleni nie brakuje.

Podrubki to niech

Tacy podrObieni ludzie powinny komentować na onecie a nie tutaj.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

80 % kliknięć w reklamy generują roboty.

a wiesz że kilka razy miałem już takie wrażenie?

ustaw sobie taką samą kampanie tylko z płatnością za klik i z płatnością za wyświetlenia, możesz się mocno zdziwić wynikami

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności