Skocz do zawartości

Publikacja treści ze zbanowanej strony na inną

K-ny

Rekomendowane odpowiedzi

nie przenosząc syfu. Tyle.

Nie masz tak wartościowego contentu na żadnej swojej stronie jak ja na swoich landingach, więc nie opowiadaj o SYFIE, bo lecą ręczne bany nie za żaden syf, tylko za sam fakt bycia w topach.

Thin content with little or no added value
This site appears to contain a significant percentage of low-quality or shallow pages which do not provide users with much added value (such as thin affiliate pages, cookie-cutter sites, doorway pages, automatically generated content, or copied content).

Co jest oczywiście gó**o prawdą, po prostu mają za dużo adwordsów obstawionych i wolą wiki w topie trzymać.

Dzis MFA to nie sieczka z synonimizatorow.

Dwuzgłoskowce też lecą jak widzisz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy publikacja na stronie artykułów, które znajdowały się kiedyś na zbanowanej stronie może zaszkodzić tej pierwszej.

Żeby zapracować sobie na bana to trzeba naprawdę zasłużyć. Google pozostawia w indeksie informacje o zbanowanych stronach.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Żeby zapracować sobie na bana to trzeba naprawdę zasłużyć

zupelnie jakbym slyszal ludzi z googla. dzis bana mozna dostac niechcący szybciej niz kiedykolwiek . szczegolnie "malo tresci" albo 'czysty spam" .

Wtedy trzeba sie troche napracowac (albo i nie) z tym zeby odbanowali - jedne odbanowuja bez slowa , inne odbanowuja z fochami

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Ale mi chodzi o to czy mojej stronie to może zaszkodzić (choćby troszke), a nie czy dostane bana za to...

Gdybym wiedział że te kupione artykuły są ze zbanowanej strony to bym ich nie publikował, prawda wyszła dopiero teraz jak już jest kilka na mojej stronie. ,

a już nie mówie o ich kosztach zakupu.

Ale mi chodzi o to czy mojej stronie to może zaszkodzić (choćby troszke), a nie czy dostane bana za to...

Bardzo wiele zależy od Twojej strony - co ona sobą reprezentuje, co zawiera, jak linkowana? To co jednym nie zaszkodzi, innym już może i to bardzo. Dziś wszystko jest relatywne.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

NIE DOSTANIESZ BANA ZA UMIESZCZENIE TEKSTU ZE ZBANOWANEJ STRONY, JEŻELI TEN TEKST JEST NORMALNY

Jak dostaniesz bana, to za coś innego.

Ale mi chodzi o to czy mojej stronie to może zaszkodzić (choćby troszke), A NIE O TO CZY JA dostane bana za to... czytaj ze zrozumieniem proszę

NIE DOSTANIESZ BANA ZA UMIESZCZENIE TEKSTU ZE ZBANOWANEJ STRONY, JEŻELI TEN TEKST JEST NORMALNY

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jeżeli przenosi się tekst w całości (NORMALNY) ze zbanowanej domeny (np. za to, że im się nie spodobała, bo jest zrobiona pod PP) to nowa domena również dostanie bana w kilka dni.

czy mojej stronie to może zaszkodzić (choćby troszke)

Nikt tego nie wie, czy kilka artykułów może zaszkodzić wśród setek innych. Sprawdź i się przekonaj.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wcześniej już pisałem, że nie można zaszkodzić, nie żyję li tylko tym tematem więc, nie pamiętałem brzmienia pytania.

Jeszcze raz: NIE MOŻNA ZASZKODZIĆ

blake, czytam od początku ze zrozumieniem i uważam, że Twoje twierdzenie jest niedorzeczne. EOT

Uzupełnienie: jeżeli nowa domena na której jest ten normalny tekst ze zbanowanej przeniesiony, nie jest MFA i PP ani innym syfem i Ty twierdzisz, że tekst przeniesiony może jej zaszkodzić, to bzdury piszesz, po prostu.

że Twoje twierdzenie jest niedorzeczne

Tylko różnica między nami jest zasadnicza - Ty GDYBASZ, ja to już sprawdziłem na niejednej domenie.

nie jest MFA i PP ani innym syfem

A PP i MFA to niby, że jest syf? :D Już pisałem - moje najgorsze strony pod PP wyglądają lepiej niż Twoja najlepsza niby "normalna" strona.

Mam tylko jedną stronę

Ale za to jakie doświadczenie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności