Skocz do zawartości

Publikacja treści ze zbanowanej strony na inną

K-ny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale jak był opublikowany na wyindeksowanych stronach?

Żeby strona wyleciała z indeksu to trzeba się natrudzić ostro. Mogą być tylko niewyświetlane w wynikach. Jeśli nie ma wynikach to można publikować, ale wszystko zależy od wartości strony. Jeśli to shit pod pp, mfa, etc. to może zaszkodzić.

E.

Jakiś czas temu kupowałem duże paczki tekstowe tu na forum. Nie sprawdzałem wszystkich tylko wybiórczo. Okazało się, że część treści jest już zaindeksowana i jest na syfach. Nic się nie stało, poprostu moje podstrony przeskoczyły syf, którego już nie ma. ;)

A PP i MFA to niby, że jest syf?

Jasne.

Za same te skróty G filtruje i banuje. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ale mi chodzi o to czy mojej stronie to może zaszkodzić (choćby troszke)

Człowieku - ogarnij się. Wytłumacz co wg. Ciebie znaczy "troszkę". Myślisz że ktoś przeprowadzał test na setkach domen pod nazwą "tekst ze zbanowanej domeny" ?

Jeżeli przenosi się tekst w całości (NORMALNY) ze zbanowanej domeny (np. za to, że im się nie spodobała, bo jest zrobiona pod PP) to nowa domena również dostanie bana w kilka dni.

Ty GDYBASZ, ja to już sprawdziłem na niejednej domenie.

Blejkuś - tzn. że trzymasz onet, wp, interię za jaja bo za kilka stówek wrzucasz na nie tekst ze zbanowanej domeny i powyższe lecą z indeksu....... :puknijsie:

Człowieku - ogarnij się. Wytłumacz co wg. Ciebie znaczy "troszkę". Myślisz że ktoś przeprowadzał test na setkach domen pod nazwą "tekst ze zbanowanej domeny" ?

Więc jak nie znasz odpowiedzi na moje zadane pytanie to się nie udzielaj... tym bardziej nie muszę Ci tłumaczyć

Właśnie szukam takiej osoby, która przeprowadziła takie testy lub miała podobne doświadczenia, Ty widocznie nie miałeś, a wielce się burzysz.

Nie odpowiadaj jak niewiesz... takie to trudne

Więc jak nie znasz odpowiedzi na moje zadane pytanie to się nie udzielaj.

zadajesz głupie pytanie na ogólnym forum więc ... odpowiedzi też są głupie. Ale wracając do tematu.

tak - może -troszkę lub bardziej. Ale nie musi. :). Żeby było jaśniej - to tak jak link z katalogu - może troszkę zaszkodzić, nie musi a może też pomóc.

Na pozycję w serpach wpływa ponad 200 czynników, na bana trzeba baaardzo zasłużyc. Jeden lub kilka tekstów raczej Ci nie ściągnie bana na stronę. Jeśli wpłyną na pozycję innych fraz to marginalnie. Skopiowanie całej zbanowanej strony to inna sprawa ale chyba Ciebie nie dotyczy.

Więc jak nie znasz odpowiedzi na moje zadane pytanie to się nie udzielaj.

zadajesz głupie pytanie na ogólnym forum więc ... odpowiedzi też są głupie. Ale wracając do tematu.

tak - może -troszkę lub bardziej. Ale nie musi. :). Żeby było jaśniej - to tak jak link z katalogu - może troszkę zaszkodzić, nie musi a może też pomóc.

Na pozycję w serpach wpływa ponad 200 czynników, na bana trzeba baaardzo zasłużyc. Jeden lub kilka tekstów raczej Ci nie ściągnie bana na stronę. Jeśli wpłyną na pozycję innych fraz to marginalnie. Skopiowanie całej zbanowanej strony to inna sprawa ale chyba Ciebie nie dotyczy.

Ok, dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności