Skocz do zawartości

Dziewiczy AdWord'owicz - pomóżcie

Trademark

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem vouchera google, wypełniłem formularze, zaznaczyłem, że nie korzystam z usług google (można tak, mimo, że korzystam?), oczywiscie poszedl inny mail :P Wpisałem słowa kluczowe, no i na stronie głównej wyświetla mi się, że kampania jest aktywna - jednak jak wpisuje do wyszukiwarki słowa kluczowe, żeby sprawdzić, czy wszystko się wyświetla - to nie ma mojej strony :) Dodam, że strona nie jest jeszcze zaindeksowana w Google... czy to może być problem?

Proszę, nie śmiejcie się, bo jestem akurat w tej kwestii zielony :piwo:

;]

Daj większą stawkę.

Spójrz kilka tematów w dół, ten problem był wczoraj, przedwczoraj i jeszcze kilka dni temu i wraca jak Boomerong.

Zwiększyłem stawkę do 100 zł, przyslowiowe 5 minut juz dawno minelo, a w statystykach konta nadal 0 wyświetleń i 0 kliknięć za reklamę :)

EDIT:

Stawkę już dałem maksymalną jaka jest z vouchera - nadal zero :| czy jak stronka nie jest zaindeksowana do google, to nie powoduje to problemów?

;]

5 minut może i wystarczy na wyświetlenie boksa przy wpisywaniu danego słowa w wyszukiwarke natomiast w statystykach liczba wyswietleń i kliknięć jest odnotowywana z pewnym opóźnieniem (u mnie to jest kilka godzin)

czy jak stronka nie jest zaindeksowana do google, to nie powoduje to problemów?

nie, ten fakt nie ma nic wspólnego z wyświetlaniem reklam

respect.gifgoogle.gif

5 minut może i wystarczy na wyświetlenie boksa przy wpisywaniu danego słowa w wyszukiwarke

problem w tym, że nawet jak wpisuje różne kluczowe słowa wybrane przy kampanii, to reklama się nie wyświetla - a w panelu adwords caly czas jest napis Reklama jest już aktywna i powinna wkrótce zacząć być wyświetlana. :)

------ EDIT ------

Przeszedłem na konto Standard (wcześniej miałem w wersji dla początkujących) - i tam jest napisane, że wszystkie słowa kluczowe są nieaktywne dla wyszukiwania :piwo: Oczywiście pasują one doskonale do tematyki strony... Jest jakaś szansa, żeby zaczęło się to wyświetlać?

;]

No przeciez mowil Ci °K° abys zwiekszyl stawke za klika? To nie chodzi o stawke na caly dzien jak Ty to zapewne zwiekszyles tylko kwote za jednego klika, to jest to co Ci pisze ze minimum to 0,04 - to masz zwiekszysc... a nie limit dniowy... a na nastepny raz zanim zadasz pytanie poszukaj troche czy juz nie bylo..

Dzięki za odpowiedzi - zwiększyłem stawkę dla każdego słowa i pomogło, działa ;)

--- EDIT ---

Dziwna sprawa, reklamy się wyświetlały - teraz nagle przestały ;) W wynikach wyszukiwania, co przez chwilę widziałem, to znowu przestały się wyświetlać, stawka dzienna na pewno się nie wyczerpała, a staty jak przez chwilę rosły - tak teraz są ciągle w miejscu (nawet po dłuższym czasie)... Coś jest chyba nie tak :|

;]

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności