Skocz do zawartości

Czy komus Google odblokowalo konto adsense ?

pt91

Rekomendowane odpowiedzi

Wszedzie wszyscy pisza o banowaniu a czy komukolwiek odblokowano konto adsense ? I co bylo powodem bana ? Ja dostalem info ze brak filtra a 5 minut pozniej info ze blokada. Filtr zrobilem, napisalem apelacje, czekam i zastanawiam sie czy moge miec nadzieje na szybkie odblokowanie. Konto zalozylem 7 dni temu. Uzbieralem ok 50 pln

dokładnie to dostałem taki komunikat:

Filtruj ruch wewnętrzny
W raportach widoczne są działania z Twojej sieci firmowej, ponieważ nie stosujesz żadnych filtrów adresów IP.

tak jak wspomnialem, godzine wczesniej zaczalem przerobke stronki i sporo w nia klikałem.

• 1 rok później...

Google się nie tłumaczy tylko daję bana. Znam przypadek że po kilku latach odblokowują konta ale cieżko mieć nadzieje że to zrobią. 

Cześć . Mi odblokowali i nie trwało to dłużej niż  kilka dni . Opisałem problem  z  IP (jaki  mi zasugerowali  ) . W wiadomości przeprosili ,podziękowali za wyjaśnienie  i to wszystko :

Treść wiadomości od Google :

Witamy,

Po dokładnym sprawdzeniu Twojego konta AdSense postanowiliśmy je ponownie aktywować. Może minąć do 48 godzin, zanim reklamy zaczną z powrotem pojawiać się w Twoich witrynach, aplikacjach mobilnych i/lub kanałach YouTube.

Aby uniknąć naruszeń zasad w przyszłości, zalecamy zapoznanie się z następującymi zasobami:

1. Zapobieganie nieprawidłowej aktywności
  2. Dbanie o prawidłowe działanie konta
  3. Zasady programu AdSense
  4. Warunki korzystania z usługi AdSense

Odwiedź nasze Centrum zasobów na temat jakości reklam, aby uzyskać więcej informacji o ruchu w Twojej witrynie, aplikacji mobilnej i/lub kanale YouTube. Warto też regularnie sprawdzać rejestry ruchu pod kątem jakiejkolwiek podejrzanej aktywności i ewentualnie informować nas o niej za pomocą tego formularza. Nie ma potrzeby zawiadamiania nas o każdym przypadku nieprawidłowej aktywności. Decydując, czy daną aktywność należy zgłosić, kieruj się rozsądkiem i własną oceną.

Jeśli potrzebujesz pomocy w rejestrowaniu ruchu w witrynie, aplikacji mobilnej i/lub kanale YouTube, aby określać źródła swoich użytkowników, zalecamy korzystanie z Google Analytics. Możesz także spróbować wyszukać w Google następujące hasła:

Jeśli reklamy nie zaczną się ponownie wyświetlać, gdy Twoje konto zostanie reaktywowane, może to oznaczać, że wystąpiły inne problemy wymagające rozwiązania. Dodatkową pomoc możesz uzyskać w Centrum pomocy oraz na forum AdSense.

Pozdrawiamy,

Zespół Google AdSense     

On 02/09/15 09:10:56 gwo@gwo24.pl wrote:

appeal_form_subject: Odwołanie dotyczące nieuprawnionego działania contact_email: gwo@gwo24.pl appeal_form_boughttraffic: no appeal_form_trafficsources: Treści udostępniane są przy pomocy You tube ,Facebook,tweeter, google+,wykop i inne appeal_form_violatedterms: Nigdy nie było żadnego problemu …

>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności