Skocz do zawartości

Google wziął się za Prolink.pl

st0per

Rekomendowane odpowiedzi

Z jajecznic polecam "Marchwicę mózgu" - jajecznica z marchewką i cynamonem, nie wiem, czy trendy, ale jest ekstremalna :)

muszę spróbować, mój 2 letni syn bardzo lubi omleta z marchewką, jadłem, nawet niezłe

Polecam raz spróbować z ciekawości.

https://www.cojemy.pl/przepis-na/marchwica-mozgu-jajecznica-z-marchewka.html

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaczęło sie od Prolinka a skończyło na marchewce :D

A wracając do tematu - tak czytają forum i później interweniują. Skąd wiem ? Sztuczka stara jak świat i równie dawno temu sprawdzałem. Obrazek na forum miałem hostowany gdzie indziej i tam miałem wpięte staty - widziałem ip tych, którzy czytali moje posty. Wrzucałem w stopki różne śmietniki a później patrzyłem jak wylatywały i patrzyłem jaki był ostatni IP przed wylotką. Nazwywaliśmy go "IP śmierci" - pokrywał się z tym na forum :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

intruder wystarczy że wyłapią wszystkie externale z pio , btw , fakt, jeśli domena pojawi się na pio w "wątku" specjalnym, to nei ma zmiłuj idą raporty etc , ale moga w tym pomagać koledzy po fach(-).je.

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Wrzucałem w stopki różne śmietniki a później patrzyłem jak wylatywały

jak byś wrzucał konkurencję to nie było by mrozów :). To jak Intru ? Były mrozy bo nie wpadłeś na ten pomysł? Plisssssssssss .... google ma w duuuuuuupie to co się dzieje na PIO . e-web.... emitował rotację chyba do lipca i zlali go sikiem prostym żeby sie nie wyginać niepotrzebnie. Takich "intruderów" to oni mają .... dużo . Fotograf gastronom cały czas pojeżdża po google i jakoś nie cierpi .

Unnamed przestań sobie robić jaja. To, że czytają i bannują to jest oczywistość. Ja jednak mogę wypowiedzieć się tylko jeżeli chodzi o posty w ścianach płaczu typu

"a widzieliście tą stronę" "a ten dlaczego jest tym śmietnik nadal 1". Jak tak ktoś napisze o stronie konkurencji to ta strona wylatuje na następny dzień z indeksu. 2 razy miałem taką sytuację, że na tej stronie jakiś konfident chciał się, że wszystkimi podzielić stroną, która powinna dostać a nie dostała i wylatywała następnego dnia. Stopek jest bardzo dużo i musieliby się nieźle nudzić, żeby to przeglądać. Jeżeli chodzi o stopki to raczej rozdają baty tylko tym co fikają.

ku Chwale Adwordsa, w Topy !

Takie info:
Dostałem filtr 24 list za linki wychodzące, usunąłem linki i zgłosiłem do ponownego rozpatrzenia.
Minęło 4 dni i dzisiaj na jedną domenę cofnęli ręczny filtr. Jestem zaskoczony szybkością.

Stopek jest bardzo dużo i musieliby się nieźle nudzić, żeby to przeglądać

A wielki to problem zrobić sobie program do wyciągania linków?

dłuższy czas miałem linki w stopce, stronki spamowane i nic się nie działo

Nie mogą lać wszystkich po kolei bo się wydało :D

A może im chodzi o to aby za bardzo nie rozpowszechniać wiedzy o pozycjonowaniu? - nie to już podchodzi pod paranoję.

jak byś wrzucał konkurencję to nie było by mrozów :). To jak Intru ? Były mrozy bo nie wpadłeś na ten pomysł? Plisssssssssss .... google ma w duuuuuuupie to co się dzieje na PIO . e-web.... emitował rotację chyba do lipca i zlali go sikiem prostym żeby sie nie wyginać niepotrzebnie. Takich "intruderów" to oni mają .... dużo .

Proste pytanie: dlaczego nie ma teamtów - wzięli się za wszystkie systemy - każdy stracił po 5% domen ?

Dlaczego pojawiają się tematy - wzięli się za eweba i gotlinka, obydwa porządnie obewrały ?

Później temat - oberwał statlink.

Teraz seopilot i prolink.

Przypadek ? A może coś te systemy łączy ? Może np. "dzisiaj się bierzemy za te rotacyjne, zakładamy konta, zbieramy linki i ciach", "ok dzisiaj te co sprzedają linki, rejestrujemy się i jazda".... "A ten statlink - im to się coś za dobrze powodzi - ok ekipa - rejestrujemy się"...

No chyba, że mi ktoś nie wierzy i nadal twierdzi, że algorytm google oparty o sztuczną inteligencję z przyszłości dzięki rozbudowanej sieci neuronowej uczy się jak wykrywać każdy swl z osobna. Ten sam algorytm, który rozpoznaje jakość treści i czyta ją ze zrozumieniem :D

to się nazywa pocałunek śmierci, myślisz że auto..el też poleci w ich ślady :)

Domena główna - wcale bym się nie zdziwił ale na razie ignorują bo system jest niewielki, jak zacznie się rozrastać zajmą się osobiście. Wystarczyło na 3 dni dać użytkownikom dostęp do linków - zaraz się znalzł "moderator" i poleciało trochę domen, zadziwiająco szybko bo samemu nawet jakbym zgłaszał spam raporty to by wisiało i 2 lata. Nigdy więcej udostepniania.

To kolejny przykład na to co się dzieje - czy ktoś jest na prawdę takim zgorzkniałym złośliwym idiotą, żeby tylko po to rejestrować się w płatnym systemie, żeby pozgłaszać strony i zaszkodzić innym ? Jak to możliwe, że trony zostały zbanowane tak szybko ? Po zablokowaniu tej funkcjonalności cisza. Sporadyczne bany ale nie dużo.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Uwalają SWL bo taki mają plan (i tak zadziwiająco późno się za nie wzięli), a nie dlatego, że przeczytali na PiO że to działa. Jest strategia niszczenie miejsc gdzie w których handluje się linkami i tyle.

Co do linków z PiO to moim zdaniem mają wyzerowaną moc, nie popadajmy w paranoję, Googlersi nie mają co do roboty tylko PiO czytać? ;)

Zrobiłem teścik, od 2 miesięcy miałem stronę w stopce, inaczej nie linkowaną. Dzięki optymalizacji wskoczyła w połowie roku na pewne pozycje, po dodaniu stopki z PiO zero ruchu w wynikach. Ktoś powie że linki z jednego miejsca to za mało - ale aby nawet w minimalny sposób nie wpłynęło to na pozycję? Dziś zdjąłem linka, zobaczymy czy będzie jakiś ruch w wynikach.

Uwalają SWL bo taki mają plan

No tak tylko czemu im tak wolno idzie to uwalanie

Zrobiłem teścik, od 2 miesięcy miałem stronę w stopce, inaczej nie linkowaną. Dzięki optymalizacji wskoczyła w połowie roku na pewne pozycje, po dodaniu stopki z PiO zero ruchu w wynikach.

Listopad jesteś płotką tak samo jak i ja więc nasze strony mają w czterech literach i te testy są nic nie warte, na 1000% niebieskich ludzików interesują firmy pozycjonujące i ich skuteczność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności