Skocz do zawartości

Google wziął się za Prolink.pl

st0per

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przypadek ? A może coś te systemy łączy ? Może np. "dzisiaj się bierzemy za te rotacyjne, zakładamy konta, zbieramy linki i ciach", "ok dzisiaj te co sprzedają linki, rejestrujemy się i jazda".... "A ten statlink - im to się coś za dobrze powodzi - ok ekipa - rejestrujemy się"...

Ej - zgodzę się . Lecą systemy to lecą systemy ale co ma z tym wspólnego Twoja stopka i jeden zły komentarz o google na PIO bo o tym pisałeś.

Wrzucałem w stopki różne śmietniki a później patrzyłem jak wylatywały

Widzisz różnicę - z jednej strony SYSTEMY zabierające google kasę a z drugiej strony "śmietniki". Systemy między sobą łączy wiele ale SYSTEMY ze "stronami z Twojej stopki" .... no właśnie . Już nie masz śmietników tylko system w stopce . Nie boisz się że poleci ?

Domena główna - wcale bym się nie zdziwił ale na razie ignorują bo system jest niewielki, jak zacznie się rozrastać zajmą się osobiście.

Ekhm ... śmietniki leciały od razu a autopresel ile miesięcy już stoi ? Ma mniejszą wartość niż śmietniki chociaż jesteś bardziej agresywny dla google ? Mniej wpływa na ranking niż śmietniki ?

Wystarczyło na 3 dni dać użytkownikom dostęp do linków - zaraz się znalzł "moderator"

To że nie chcesz/nie udostępniasz/nie pozwalasz ludziom na dostęp do stron systemowych to jedno, ale sianie paniki że na PIO nie można mieć strony w stopce i źle pisać o google to drugie ( bo sam tego nie przestrzegasz!!! ).

Głupie pytanie - czy ktoś po tej akcji Google'a zauważył jakieś negatywne zmiany oprócz oczywiście uwalenia page ranka? Bo u mnie wszystko jak dawniej - wyszukiwania na tym samym poziomie, strony mniej więcej na tych samych miejscach...

Swoją drogą, page rank nie miał mieć czasem coraz mniejszej "wartości" dla miejsca w rankingu? (może mam stare informacje ;))

@rcolly - umnie 3 oczka na główną frazę do góry.. :faja: (Tak, tak wiem.. pewnie chwilowe zawirowania w SERP'ach zwiastujące nadchodzące konsekwencje prolinka. Pewnie zaraz po dodaniu tego wpisu zjadę w czeluści googl'a... złośliwość rzeczy martwych). Ale liczę jeszcze na wypłatę (oh ja naiwny) od prolinka i trochę boję się, że będą kręcić nosem (zapis w regulaminie o poprawnym wyświetlaniu się wszystkich linków na stronie sic!) jak wywalę teraz ich kod. A i tak prolink wisi na witrynach z małym ruchem, gdzie potencjalny chwilowy filtr będzie dla mnie do przełknięcia. No nic czas pokaże.

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

@rcolly - umnie 3 oczka na główną frazę do góry.. :faja: (Tak, tak wiem.. pewnie chwilowe zawirowania w SERP'ach zwiastujące nadchodzące konsekwencje prolinka. Pewnie zaraz po dodaniu tego wpisu zjadę w czeluści googl'a... złośliwość rzeczy martwych). Ale liczę jeszcze na wypłatę (oh ja naiwny) od prolinka i trochę boję się, że będą kręcić nosem (zapis w regulaminie o poprawnym wyświetlaniu się wszystkich linków na stronie sic!) jak wywalę teraz ich kod. A i tak prolink wisi na witrynach z małym ruchem, gdzie potencjalny chwilowy filtr będzie dla mnie do przełknięcia. No nic czas pokaże.

Usuwasz linki, strony i wywalasz kod, proste.

Usuwasz linki, strony i wywalasz kod, proste.

W sensie, że w momencie zgłaszania wypłaty linki muszą się jeszcze wyświetlać poprawnie. A jak całość została już przekazana do księgowości (otrzymanie stosownego maila z informacją o tym), gdzie czeka się wieki na wypłatę, to mogę zrobić tak jak mówisz bez konsekwencji że wstrzymają bo linki zniknęły? (zakładając hipotetycznie, że jednak są wypłacalni i płacą "w miarę" w terminie)

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

• 2 tygodnie później...

No to fajnie Prolink unika zwrotu wpłaconych środków.

Poinformowanie ich o chęci zwrotu - odpowiedź za 4 dni, że trzeba napisać reklamację - kolejne 14, teraz po pozytywnej decyzji informują, że od dziś mają na to 21 dni.

Pewnie za 21 dni już nikt tam nie będzie pracował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności