Skocz do zawartości

Google wziął się za Prolink.pl

st0per

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla mnie to niezwykły fakt, że ktoś myśli, że jak nie odbierze listu poleconego to nie ma sprawy. Tu jest identycznie. NIe masz GWT - nie masz powiadomienia. CO CI po tym ? Kara i tak będzie i tak będzie. Ja opieram swoją opinię na doświadczeniach, a TY ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja opieram swoją opinię na doświadczeniach, a TY ?

Takoż i ja czynię.

Widocznie inne mamy doświadczenia.

Jest zasada jedna i niepodważalna. Jeśli pozycjonujesz w google trzymaj się od ich narzędzi z daleka. To też z doświadczenia. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Właśnie dostałem powiadomienie o nienaturalnych linkach do mojej jednostronicowej witryny internetowej która oczywiście była pozycjonowana za pomocą prolinka, ciekawostka jest taka że usunąłem wszystkie linki z prolinka ponad tydzień temu drugą ciekawostką są trzy linki z google.com do tejże witryny, czyżby google podrzucało prosiaczki?

Ja opieram swoją opinię na doświadczeniach, a TY ?

Takoż i ja czynię.

i nigdy żadna ze stron jakie robisz nie otrzymała żadnej kary ? powiem CI, że jestem pod wrażeniem.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

i nigdy żadna ze stron jakie robisz nie otrzymała żadnej kary ?

Owszem, dostała ale nigdy przy masowych akcjach Google.

Robiąc pozycjonowanie dla strony musisz wkalkulować filtr w strategię. Głupotą jest dodawanie strony do GWT i zamieszczanie na nich kodów i innych z swla. Wówczas google wszystko ma jak na dłoni. Trzeb utrudniać im pracę a nie ułatwiać. Jest tyle alternatywnych narzędzi, że szkoda gadać.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Podłączałeś kiedykolwiek zafiltrowaną stronę do GWT ?

Wówczas google wszystko ma jak na dłoni

Chcesz powiedzieć, że podłączenie do GWT coś wnosi ? Niby jakim cudem ?

Czy z podłączonym GWT czy bez niego Google dokładnie tyle samo wie o Twojej stronie - nic mniej ani nic więcej.

Jeśli myślisz, że Google jest tak prymitywnie głupie i łapie się na dziecinne udawanie : "nie podłączę pod GWT to znaczy, że się nie znam i nie pozycjonuję" , to naprawdę tylko pogratulować.

M

jak teraz geniusze będą dopalać strony:)

Wszystko na pewno nie poleci wcześniej prolink zbankrutuje :D

Głupotą jest dodawanie strony do GWT i zamieszczanie na nich kodów i innych z swla. Wówczas google wszystko ma jak na dłoni.

Nie do końca, ma tylko stronę w html z linkami i nic poza tym.

Czy z podłączonym GWT czy bez niego Google dokładnie tyle samo wie o Twojej stronie - nic mniej ani nic więcej.

Serio uważasz że jak dodasz z jednego kompa nawet na dwa różne konta GWT stronę zaplecza i linkowaną to jest tak samo jak jej nie dodasz?

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

no to teraz pasuje zmienić domenę z prolink.pl na banlink.pl

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Chcesz powiedzieć, że podłączenie do GWT coś wnosi ? Niby jakim cudem ?

Nie mam zamiaru nikogo przekonywać do swoich racji. Kto myślący sam wyciągnie wnioski.

W głównej mierze Google osiąga sukces nie przez rozwój technologiczny a przez manipulowanie społeczeństwem, stosowanie socjotechniki i podobnych technik. Zagadnienia techniczne łatwo obejść, to tylko kwestia czasu. Jednak myślenie jest trudniej zmienić. ;)

Prolink(i nie tylko) był na podglądzie już w okresie natężonych banów eweba/gota.

Strony które emitowały linki PONAD 3 miesiące temu oberwały - pomimo że później zostaly odpięte od systemu(czyli od 3 miesięcy nie wyświetlały ŻADNYCH linków).

Gogiel i tak będzie miał zawsze asa w rękawie, taki lajf ;) A o system bym się tam nie martwił, posucha jest taka na linkach że takie systemy i tak będą miały rację bytu.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności