Skocz do zawartości

Google wziął się za Prolink.pl

st0per

Rekomendowane odpowiedzi

o BORZE, ktoś wkleił jakieś tajemne injection na moją stronie

O Boże - widzisz i nie grzmisz :(

To było dla inteligentnych ludzi. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@SzlafRock hmm taki był zamysł, ewentualnie malkontentom ala @unnamed chciałem wyjaśnić że zwracałem się do boru nie Boga ;) To taka wersja "O losie lesie!" tylko mniej cenzuralna ;)

A tak wracając do tematu.. to mam nieprzyjemne wrażenie, że zostanę z nieopłaconym rachunkiem..

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

To już wiem czemu wczoraj i dzisiaj taki spadek sprzedanych linków w Prolinku . Jak coś się dzieje, to na PIO uzyskasz odpowiedź ;).

Mi ucierpiała tylko jedna stronka na 5 z PR wpiększym od 0. Jednak takie systemy instaluję na stronach, gdzie mam słaby ruch i nie jestem w stanie inaczej zarobić. Dlatego mam w du**e ten filtr.

Co innego jakby dali bana...

Linki natomiast kupuje po klika sztuk dla każdej strony, ponieważ mam takie nisze że ciężko jest dopasować słowa kluczowe z oferty. Jak narazie pozycjonowane stronki nie ucierpiały.

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

No czyli nie masz w du**e, bo teraz juz nie zarobisz na tych stronach:)

Spokojnie. Obecny spadek to 4% ogólnie sprzedanych linków. Świat idzie po prostu do przodu i trzeba dalej kompinować jak tu zarobić.

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

Chcesz powiedzieć, że podłączenie do GWT coś wnosi ? Niby jakim cudem ?

Np. takim, ze ten sam użytkownik może korzystać z GWT dla róznych witryn, których linkowanie ma jakieś punkty wspólne.

Czyli czego zabrakło w stwierdzeniu Szlafrocka ?? Dodania warunków : w szczególnych przypadkach może szkodzić. Nie można globalizować, że zawsze szkodzi GWT.

To już wiem czemu wczoraj i dzisiaj taki spadek sprzedanych linków w Prolinku

Spokojnie. Obecny spadek to 4% ogólnie sprzedanych linków.

nic tylko pogratulować natychmiastowego wykrycia spadku o 4%.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Oficjalna informacja od ProLinka:

Szanowni Wydawcy!

Potwierdzamy informację, iż zarówno Wydawcy, jak i Reklamodawcy otrzymali karę od Google za korzystanie z systemu ProLink. W związku z zaistniałą sytuacją informujemy, że w dniu dzisiejszym, 24 listopada, zawieszamy działanie systemu w celu analizy problemu. Zawieszenie systemu oznacza, że wszystkie ustawione w kolejce do zakupów linki zostaną usunięte. Pozostawiamy aktywne konta użytkowników, więc wszelkie dostępne działania na kontach będą możliwe.

Zwracamy się do Państwa z prośbą o przesłanie informacji:
- czy wszystkie Państwa serwisy sprzedające linki w systemie otrzymały powiadomienie o wykryciu nienaturalnych linków;
- czy korzystali Państwo z innych systemów wymiany linków na ww. serwisach.

Powyższe informacje pomogą nam w analizie problemu oraz pozwolą na modernizację systemu w celu przystosowania go do zaistniałych zmian.

Dziękujemy
Zespół ProLink

Pozdrawiam, Vanda
ogolne-tematy.pl

No mi się wydaje że z G czytają takie fora i lepiej nic nie pisać już, bo wykoszą wszystko, i tylko zostanie Adword-s za kilka tysięcy miesięcznie. Ja bym na miejscu prolinka i innych wprowadził:

-jeden maks 2 linki na podstronie i nie na każdej przykładowo 30-40%, podstron,

-odnośnik w treści np. w połowie lub gdzieś indziej, lecz nie boczny panel.

Bo jak mamy wygrać walkę z wielkim G? Teraz to tylko własne zaplecze nic więcej.

BTW sami piszą że na pozycje wpływa ilość wartościowych linków prowadzących do strony. Po prostu niech już nie patrzą na linki tylko na treść, kto napisze najdłuższą i najnudniejszą treść to jest w top 10. A pierwsze 3-6 pozycji Adwords niech rozszerzą. Więcej zarobią. Parodia niech zbanują wszystko wszystkie pudle i fak---y bo to jest sam syf internetu, i inne badziewia. Panora-- irm bo to spam spam wszędzie. A na samym końcu niech zlikwidują G. Bo po co jak już nic nie będzie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności