Skocz do zawartości

Google wziął się za Prolink.pl

st0per

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś wspomniał, że to forum jest czytane przez pracowników google. Oczywiście miał rację, ci nieudacznicy śledzą nawet te tematy gdzie płaczenie odnośnie tych pseudowycinek. 2 razy ktoś wspomniał nisze i frazy z moimi stronami. Następnego dnia stron nie było w indeksie. Przypadek? NIE

ku Chwale Adwordsa, w Topy !

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

forum jest czytane przez pracowników google.

I to praktycznie od początku jego istnienia... to nei przypadek - to źródło cennej wiedzy o zachowaniu branży.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ktoś wspomniał, że to forum jest czytane przez pracowników google. Oczywiście miał rację, ci nieudacznicy śledzą nawet te tematy gdzie płaczenie odnośnie tych pseudowycinek. 2 razy ktoś wspomniał nisze i frazy z moimi stronami. Następnego dnia stron nie było w indeksie. Przypadek? NIE

Kilka lat temu, jak jeszcze nie było kar za nic a miałem linka do jednej z moich stron w stopce na tym forum. Strona była stabilna od 3 lat. Napisałem raz dosyć niepochlebnie, co sobie myślę na temat jakiejś złej akcji google i 40 minut po tym poście już strony nie było w serpach. Również nie uważam tego za przypadek.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Kilka lat temu, jak jeszcze nie było kar za nic a miałem linka do jednej z moich stron w stopce na tym forum. Strona była stabilna od 3 lat. Napisałem raz dosyć niepochlebnie, co sobie myślę na temat jakiejś złej akcji google i 40 minut po tym poście już strony nie było w serpach. Również nie uważam tego za przypadek.

To teraz okazało się dlaczego Zgred, Lexy i inni celebryci SEO nagle pewnego dnia zmienili się w piewców chwały i glorii Google! :)

Ja kiedyś wyraziłem się źle na temat wyników w Google i później nie mogłem wyjśc z filtra ręcznego przez dłuższy czas. Przypadek?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

No dobra ale w jaki sposób google wiąże wasze posty z forum z waszymi stronami? Poprzez wyszukiwarkę? nawet by się zgadzało bo gdy w pasku adresu wpisuję forum.optymalizacja.com to mam podpowiedzi z googla. Używam Opery ale ta działa na usłudze webkit, pasuje zebrać informacje ile korpogoogle maczało w rozwoju tego silnika.

Wykrycie takiej sieci jak masz schematy linków w necie, a google ma, to nie problem. Wystarczy teraz pozbierać do jakich stron linkują (SWL) i masz.

Każda z tych stron z SWL linkuje do kliku innych (pozycjonowanych). jeśli to odwrócisz to znajdziesz domeny które linkują do strony pozycjonowanej.

Albo inaczej. Logujesz się do systemu na podstawioną osobę wykupujesz dużo linków i masz system jak na dłoni. To naprawdę nie trzeba geniusza żeby taką sieć rozpracować.

Google nie zapłaci za dostęp do systemu, google ma od tego darmowych ludzi. No ok, koszulki musi drukować.

... miałem linka do jednej z moich stron w stopce na tym forum. Strona była stabilna od 3 lat. Napisałem raz dosyć niepochlebnie, co sobie myślę na temat jakiejś złej akcji google i 40 minut po tym poście już strony nie było w serpach. ...

Intru,

Bardzo ładna teoria spiskowa... ale nietrafiona.

Pewien udzielający się tutaj znany krytyk korpogoogle ma swoją stronę z tutejszej sygnaturki w Top1

Pracownicy Googla nieudacznikami? Spójrz na siebie, zobacz co robisz i ile masz kasy, następnie spójrz na Google. Rozumiesz różnicę? I kto tu jest nieudacznikiem?

Rozumiem pojazd na Google, sam się bardzo cieszę że FF im zabierze trochę rynku ostatnią decyzją. Ale czytając takie teksty odechciewa się tu często zaglądać. Więcej merytoryki, takie było założenie tego tematu...

Intru - nieszczęśliwy przypadek.

Content marketing - klucz do pozycjonowania. Takie jest moje zdanie. Czas się przestawić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności