Skocz do zawartości

Google wziął się za Prolink.pl

st0per

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak myślicie czy mój pochwalny post nt. prolinka mógł przyczynić się do akcji googla wobec tego systemu?

bardzo możliwe ale inaczej niż Ci się wydaje.

1. Pochwalny post

2. zwiększone zainteresowanie ze stron klientów - także takich nie umiejących się obsługiwac.

3. więcej ukaranych domen za nienaturalne linki

4. więcej zgłoszone do DT bo przecież "jak nie moje to można podpierd...".

5. chirurgiczne cięcie stron emitujących linki.

6. żałobny post.

Po prostu google zrobiło za jednym strzałem to co i tak by nastąpiło ale w dłuższej perspektywie czasu.

A ty byś nie czytał jak byś miał możliwość.

Tu masz wszystko za darmo i bez zbędnego wysiłku

Apropo FB ktoś napisał że jeszcze 10 lat temu nie wyobrażał sobie że ludzie będa sobie sami zakładali akta, pisali co robią, załączali zdjęcia z wyjazdów i nie tylko ;)

to forum to takie darmowe akta dla googla

Komuna była głupia. Wystarczyło dać ludziom FB i sami się inwigilują :)

@up

https://youtu.be/gTgXAb9X_Sw?t=50s

:)

BTW przy okazji , jak teraz podzielą gugla ( co pewnei było już przewidziane ... ) , może sie okazać że powstanie sieć firm które będą dysponowały danymi których szukaliśmy, moga np powstać nowe prywatne kliniki zdrowia, ubezpieczyciele etc , będą mogli tworzyć firmy które odpowiadają danym których potrzebujemy i szukaliśmy . stworzyli mózg który wie w jakim kierunku dążymy jako globalna sieć ludzi , moga wywróżyć dalsze kierunki poczynania naszej populacji . Poznali wszystkie sekrety naszych "pamiętników " :) co tam jakieś swle, chodzi o oszczędzanie prądu bo nie przerobią tego, wolą poświęcić dostępny czas na analize rzeczywistych danych

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Lexy i inni celebryci SEO nagle pewnego dnia zmienili się w piewców chwały i glorii Google!

Chyba pomyliłeś osobę ;-)

A z tym karaniem stron ze stopek - napiszcie, że robicie sobie jaja ;-)

Fascynujące jest to że firmy opierają swój biznes li tylko albo w większości na jednym produkcie. Jedynie szkoda tych co nie zobaczą kasy z prolink ale biznes is biznes...

Forum nadal jest dobrym źródłem wiedzy tylko sito musi być gęste to znajdzie się to i owo...

Jajecznica też jest trendy ;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jak myślicie czy mój pochwalny post nt. prolinka mógł przyczynić się do akcji googla wobec tego systemu? https://www.forum.optymalizacja.com/topic/110194-prolinkpl/?view=findpost&p=1351411

Zapewne tak było, skrobnij teraz coś o wojnie na Ukrainie. Putin przeczyta i będzie koniec wojny.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności