Skocz do zawartości

Nauka nowego słowa Google

Suchjy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zapytać czy istnieje możliwość "nauczenia Google" nowego słowa kluczowego.

Sprawa wygląda tak, że np. wpisując słowo: "moja fraza" w Google, dostaje wynik w postaci:

Wyświetla wyniki dla inna fraza
Zamiast tego wyszukaj moja fraza

z9szymoz.png

Frazy są mocno powiązane z nazwą firmy.

Stąd przy "inna fraza" wyświetlane są głównie wyniki konkurencji. A nie firmy, na której mi zależy.

W jaki sposób można zmusić Google, ale zaczęło kojarzyć strony klienta z wyrażeniem "Moja fraza" i nie wyświetlała wyników dla "inne fraza"?

baner-seostationv2.png

Albo masz za słabo podlinkowaną domenę na frazę "inna fraza", albo jest to na tyle niszowa fraza, że Google nie jest w stanie wyświetlić żadnych rozsądnych wyników (prawdopodobnie liczba wyników na "inna fraza" jest nieporównywalnie mniejsza od "moja fraza" i uznaje to za błąd w ciągu znaków).

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

ponieważ twoja fraza jest bardzo rzadko wpisywana nie ma jej w podpowiedziach, szblon zenopostera + wiele proxy + odpowiedni harmonogram i można wymusić pojawienie sie danego słowa

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Albo masz za słabo podlinkowaną domenę na frazę "inna fraza", albo jest to na tyle niszowa fraza, że Google nie jest w stanie wyświetlić żadnych rozsądnych wyników (prawdopodobnie liczba wyników na "inna fraza" jest nieporównywalnie mniejsza od "moja fraza" i uznaje to za błąd w ciągu znaków).

No może to być problemem, tylko że nie chce linkować na brand + anchor (bo tak wygląda ta fraza) bo nie mogę narazić tej strony na filtr. Czy np. Odpowiednio zoptymalizowana podstrona z linkowaniem wewnętrznym na to słowo + linkowanie zew. na czysty url pomoże?

baner-seostationv2.png

i można wymusić pojawienie sie danego słowa

powodzenia ;) ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności